Dodaj do ulubionych

spacerówka dla 7miesięczniaka polecicie coś?please

24.05.06, 07:31
jak w temacie
moaj córcia ma 7 miesięcy chcemy lekką i wygodną spacerówkę, która ma dużo miejsca w środku i rozkłada się do leżenia
może być coś z droższych nawet bo czasami można odkupić od kogoś uzywana
dzięki z góry za odpowiedzi
M.
Obserwuj wątek
    • magia Re: spacerówka dla 7miesięczniaka polecicie coś?p 24.05.06, 09:15
      Temat wraca co drugi dzien - przejrzyj forum.
    • sdec Re: spacerówka dla 7miesięczniaka polecicie coś?p 24.05.06, 09:29
      Polecam z Peg Perego, np. Atlantico, Pliko P3 (parasolka) lub A3.
      • goo11 Re: spacerówka dla 7miesięczniaka polecicie coś?p 24.05.06, 10:40
        Jane Nomad.Wprawdzie jeździmy nim od czterech dni,ale mój syn nie płakał w nim
        jeszcze ani razu.(6 m-cy,ryk na prawie każdym spacerze)Jest leeki,po złożeni
        trochę spory(nie przeszkadza mi,bo mam kombi car).Dla mnie jest w 99%idealny.
        • sdec Pytanie o Jane Nomad? 24.05.06, 13:35
          Zastanawiam się nad paroma wózkami, w tym Jane Nomad. Jaka jest waga wózka
          (piszą 6,5 kg - to sam stelaż, czy cała spacerówka). Czy siedzenie jest
          przekładane? Może porównywałaś go do PP Pliko, Atlantico lub A3? Jaka jest
          amortyzacja? Gdzie i za ile go kupiłaś, razem z osłonką na nóżki i folią? Jaki
          masz kolor?
          • monika_wroclaw Re: Pytanie o Jane Nomad? 24.05.06, 14:59
            6,5 kg to waga stelaża, wózek nie ma przekładanego siedziska.
            Trudno porównywać go po PP pliko, bo nie jest to wózek składany w tzw.
            parasolkę, a jeżeli już porównywać do PP to raczej z centro... trochę podobna
            budowa stelaża, z tyłu pojedyńcze koła.

pozdrawiam
          • goo11 Re: Pytanie o Jane Nomad? 24.05.06, 15:49
            Witam.
            Całośc waży chyba ok 8 kg.Porównywałam z A3-ma szersze siedzisko i oparcie
            (Jane),większą budkę,barzdzo dobrz chroni przed słońcem,2 kieszonki na
            budce,amortyzacja chyba ok,ale jeszcze nie testowany w terenie,regulowany
            podnóżek,b.dobrze podjeżdza na krawężniki.Mamy kolor z kolekcji 2005,chyba
            oxford(niebiesko-granatowy).Taki chcieliśmy,bo z nowj kol.kolory takie
            sobie,jak dla nas.1414 zł,folia p/deszczowa w komplecie.Osłonkę nanogi pewnie
            można dokupic-jeszcze nie wiem.Kraków 4Kids Zakopianka.Ma kiepski dostEp do
            kosza na zakupy>To obserwacje "na gorąco".Pozdrawiam.Tymczasem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka