Dodaj do ulubionych

Ecco czy Alfa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:28
Proszę poradźcie. Chciałem wyjechać pirwszy raz do Egiptu z rodziną
naczytałem się na forum wielu niepochlebnych uwag na biura podróży. Mimo
wszystko chcę wyjechać. Pewnie najlepszy byłby Neckerman ale niestety jest
dość drogi. Interesuje mnie rejs więc zastanawiam się nad Ecco hotel Safaga
Menavill lub Alfą hotel Traf w Hurghadzie. Co wybrać?
Obserwuj wątek
    • kasiamo Re: Ecco czy Alfa? 02.03.04, 13:21
      polecam agencję turystyczna SUNSEA z Wrocławia, która wysyła do Egiptu ze
      sprawdzonymi biurami, prowadzi ja uczciwy właściciel i mozesz sie tam spodziewc
      ze facet zrobi wszystko zebys wyjechał bezpiecznie. Pozdrawiam
      • Gość: brun Re: Ecco czy Alfa? IP: 217.97.203.* 15.04.04, 11:53
        Polecasz Sunsea czy to znaczy ze byles gdzies z nimiczy jestes jej pracownikiem
        - czy mozna im zaufac?!
        pozdrawiam
    • derduch Re: Ecco czy Alfa? 02.03.04, 16:08
      Safaga to straszna dziura (IMHO), a jeśli chodzi o rejs to może warto rozważyć
      oferte Triady?
      • Gość: gosc Re: Ecco czy Alfa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 22:11
        tak tak pojedz z Triadą to zostaniesz w Egipcie i bedziesz śpiewał "szła
        dzieweczka do laseczka...."
        • gajasirocco Re: Ecco czy Alfa? 02.03.04, 22:53
          zajrzyj do Karawanseraju- to znajdziemy coś ciekawego i względnie taniego,
          napisz na sirocco.tur@interia.pl- termin, ilość osób- to znajdę Ci cos
          odpowiedniego
          gorąco pozdrawiam i zachęcam do wyjazdu! naprawdę warto!
        • Gość: cs Re: Ecco czy Alfa? IP: 195.215.5.* 15.04.04, 13:18
          A co z ta Triada ?
          Zostawili ludzi w Egipcie ?
          Cos pieprzysz od rzeczy.
        • Gość: Oscar Re: Ecco czy Alfa? IP: *.kalisz.mm.pl 16.04.04, 13:33
          Nie wiem skad ta głupia uwaga na temat Triady, od kilku ładnych lat
          współpracuje z tym biurem i jaokos wszyscy wracają - najczęściej bardzo
          zadowoleni. Co do Ecco i Alfy zdecydowanie bardziej polecam Alfę, Ecco często
          lubi zmieniac na miejscu hotele, różne sa także opinie o ich rezydentach.
          Natomiast jesli Alfa i traf to tylko minimum czterogwiazdkowy. Naprawde lepiej
          dolozyc do 100-300 zł i zapewnic sobie miłe wspomnienia z wakacji. Hotele *** w
          Egipcie w większości nie grzeszą obfitym bufetem i najlepszymi warunkami.
          Natomist 90% hoteli **** jest naprawdę super. Sam spędzałem wakacje w hotelu
          Cataract Resort **** w Hurghadzie i było naprawdę super. Pozdrawiam. Oskar
    • Gość: wera Re: Ecco czy Alfa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:05
      Bardzo ciekawą ofertę rejsów ma Exim Tours.Znajomi, którzy byli na Nefretette
      bardzo mi polecają tę objazdówkę i zamierzam w tym roku skorzystać z ich oferty.
      • Gość: Ola Re: Ecco czy Alfa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:40
        Potwierdzam Polecam Exim, program Nefretete - w cenie wliczone są wstępy, dużo
        więc zwiedzisz i się nie umęczysz. Ja z moją rodzinką lecimy 7 lipca, hotele
        4*.Pozdrawiam.
    • Gość: cs Re: Ecco czy Alfa? IP: 195.215.5.* 15.04.04, 13:20
      Widac, ze kazde biuro ma wpadke, ale chyba Alfa bije rekordy, bo co innego
      jakies niedociagniecia na miejscu, ale skracanie pobytu o 1 czy 2 dni to juz
      kryminal.
      • christel Re: Ecco czy Alfa? 16.04.04, 14:02
        stanowczo polecam Alfę, byłam z nimi 3 razy i znowu się wybieram, dzięki nim
        przeżyłam najpiękniejszą wycieczkę po Egipcie, z tym skracaniem wyjazdów o 1
        lub 2 dni to coś nie tak- komu skrócili o tyle (coś mi się nie chce wierzyć).

P.S. Dla wyjasnienia pracuje w zupełnie innej firmie - nie związanej z Alfa
    • Gość: Dorota Re: Ecco czy Alfa? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 13:47
      Juz trzy razy bylam z eximem w egipcie ( hurghada, zatoka makadi, sherm el
      sheikh). Nie byly to co prawda objazdowki, ale z kazdego wojazu wracalam
      zadowolona i wypoczeta. Hotele wybrane przeze mnie sprawdzily sie w 100%. Zycze
      dobrego wyboru i milego wypoczynku.
    • Gość: Barbara Re: Ecco czy Alfa? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 13:54
      Czesc, bylam z Ecco w Safadze w hotelu Menaville i wszystkim go polecam - jest
      swietny, zwlaszcza dla rodzin z dziecmi. Natomiast nie wiem czy nie lepszym
      rozwiazaniem dla Ciebie bylaby oferta Triady - tydzien rejsu + tydzien
      wypoczynku. Rejs z Ecco jest drogi, a dodatkowo musisz sie na jego czas
      wyprowadzic z pokoju co nie jest przyjemne. Nie otrzymujesz zadnego zwrotu
      kosztow na niewykorzystany pobyt. Podsumowujac - jesli chcesz wypoczywac ,
      zwlaszcza z dziecmi - polecam Menaville, jesli jednak rejs jest najwazniejszym
      punktem pobytu - sugeruje Triade.
    • nurek99 Re: Ecco czy Alfa? 18.04.04, 19:58
      NIe wiem, czy Ecco czy Alfa. Nie byłem nigdy z Alfą, ale wiem jedno: Nigdy z
      Ecco. Przestrzegam przed tą firmą. Pozdrawiam
      • patrykkk A jaka to krzywda Cię spotkała, nurku? Podziel się 18.04.04, 20:08

Nie bronię ecco, dotąd wyjeżdżałem z innymi biurami,
        ale po takim oskarżeniu chętnie poznałbym Twoją "story".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka