nana2005 01.06.06, 23:59 szukam wanienki dmuchanej do kapieli dla rocznej dziewczynki. czy spotkałyście się z czyms takim lub z jakims mini basenikiem, który by do tego słuzył na wyjazdach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella16 Re: dmuchana wanienka 02.06.06, 00:37 W zeszłym roku widziałam w sklepach Dziecko w warszawie. Natomiast moja siostra kupiłątaki mały basenik-ponton dmuchany i w tym kąpała 4miesięcznego synka na wyjeździe wakacyjnym. I wyszło o wiele taniej (ok. 17 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: dmuchana wanienka 02.06.06, 08:04 Rozejrzyj sie po marketach, bo wystarczy najzwyklejszy mały basenik. My kupilismy taki www.allegro.pl/item106438354_teczowy_basen_basenik_dmuchany_91_cm_cena_hu rtowa.html w zeszłym roku nad morzem. Kosztował kilkanaście złotych a jako wyjazdowa wanienka sprawdził sie rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: dmuchana wanienka 02.06.06, 08:08 wanienke znajdziesz w Mothercare ale 99 zł i jest super mała, bywa też w Chicco ale cena tez jest wysoka. propozycja dmuchanego baseniku wydaje się super! Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Re: dmuchana wanienka 02.06.06, 09:05 Ja kupiłam mały basenik dmuchany,za 4.99zł.Dostaniesz go w prawie każdym supermarkecie. Takie rozwiązanie służy nam już 3 rok, i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: dmuchana wanienka 02.06.06, 09:09 ja tak samo,kupiłam mały dmuchany basenik,wstawiam go na wyjazdach do kabiny prysznicowej i świetnie zdaje egzamin jako wanienka. Odpowiedz Link Zgłoś
sniezkabiala Re: dmuchana wanienka 02.06.06, 09:46 Stosujemy ten sam patent z basenikiem z marketu, za 5 zl . Odpowiedz Link Zgłoś