agucha.w 29.06.06, 08:14 Czy ten wózek rozkłada się na płasko?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdec Re: Graco citisport 29.06.06, 08:49 Nie, rozkłada się za pomocą sznurka do pozycji półleżącej. Odpowiedz Link Zgłoś
agucha.w Re: Graco citisport 29.06.06, 08:50 dzięki. kurcze, czy ja znajdę fajny wózek (lekki, tani, wygodny dla mnie i dziecka) który będzie rozkładał się na płasko? Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Graco citisport 29.06.06, 09:03 Chyba nie da się wszystkiego naraz, szukam już dość długo i wagi z wygodnościa dla dziecka nie da się połączyć - chodzi o taką wagę 5,5 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Graco citisport 29.06.06, 09:04 Z wózków lekkich sprawdzają się: Jane Energy, Maclaren Quest, Techno, Inglesina (nie pamiętam modelu). Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: Graco citisport 29.06.06, 09:46 ale co wygodniejszy to cięższy choć bywaja w tej prawidłowości wahnięcia moj w dodatku musial miec pałąk bo córcia uwielbiała pchać wózek jak jeździk gdy ledwo chodziła, zresztą teraz tez często pcha bo lubi... mam chicco ponee, nie rozkłada sie na płasko i ma kilka innych wad, ale mój kregosłup go kocha - mieszkam na 4p. bez windy Odpowiedz Link Zgłoś