asa3 07.07.06, 11:25 Podpowiedzcie coś. Prezent dla dziewczynki 3 latka, nie bawi się lalkami, misiami, wózkami.Lubi klocki, puzzle, ale to już ma. Co mogę kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: Prezent dla 3-latki? 07.07.06, 11:27 Naparwde ma juz wszystkie klocki i puzzle jakie są?)))) Jezeli naparwde lubi to się ucieszy z puzzli,których jeszcze nie ma. Moze jakis zestaw artystyczny, albo bajkę na dvd? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Prezent dla 3-latki? 07.07.06, 11:40 moja gabrysia konczy w tę niedziele 3 latka i oszlała ostatnio na punkcie hulajnogi kolezanki.wiec własnie taki pojazd dostanie.a tu masz link www.allegro.pl/item112117100__hulajnoga_dla_dzieci_3_kola_piekne_kolory_h it_.html .moja córa uwielbia tez ciuchy wiec bylaby zadowolona z kazdej sukienki,torebki czy tez bluzeczki.wiec moze cos w tym guscie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Prezent dla 3-latki? 07.07.06, 17:04 Ciastolina Play-Doh. Zestaw do piachu, może być nawet z samochodem - moja trzylatka uwielbia samochody. Fajna duża książka z obrazkami, najlepiej polskie wiersze. Odpowiedz Link Zgłoś