Dodaj do ulubionych

H&M fajne kurtki zimowe

11.08.06, 22:02
Bylam dzisiaj w dwoch H&M. W Sosnowcu i w Katowicach. W tym pierwszym niewiele wypatrzylam. Moze jedynie to, ze wspomniane juz kiedys na forum zestawy czapka, szalik , rekawiczki wisza gdzies zagubione na koncu dzialu "dziewczynskiego" miedzy rozowosciami letnich rzeczy i nikt kto szuka zimowek tam nie zaglada wiec jest chyba pelna rozmiarowka. Natomiast w Katowicach wisza juz kurtki zimowe po 79,90 w kolorach: ostry zolty z granatowa podszewka, granatowy z zolta podszewka, granatowa ( w calosci) i chyba ciemnozielona ( ale tu nie dam sobie glowy uciac, bo juz zapomnialam).
Jest wieszak z przecenami nawet 70% ale wiekszosc to 50%. Kupilam spodnie 3/4 na przyszly rok. Poza tym jest kilkadziesiat koszulek, spodnie, dzinsy i to raczej w rozmiarze 98 i wyzej.
Pokazaly sie tez pizamki ze Spidermanem, takie " w calosci". To sie chyba nazywa pajacyk( czy jakos tak). JEstem fanka takich pizam, poniewaz wiem, ze dziecko ma w miare cieplo nawet jak sie w nocy pozbedzie kolderki. No i te rozmiary!!! az do 128 cm!!!!! Kupilam juz na "za pol roku" bo sie boje, ze mi wyprzedaja. Tylko ta cena z lekka porazajaca 49,90!
To tyle uwag z moich dzisiejszych wojazy.

Iza Wójcik
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka