magda724 Re: numer specjalny rodzice czy ktos kupil? 14.08.06, 15:00 Kupiłam. Szukałam gazety, a to kartka zeszytowego formatu z pięcioma płytami, cena 9,90. Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi pytanie 14.08.06, 16:19 a co to wogóle za płyty warte polecenia? Dziś zobaczyłam ale ciągle się zastanawiam czy to kupić. I można to odtwarzać na dvd czy tylko na kompie.Prosze o odp.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda724 Re: pytanie 14.08.06, 17:31 Można na dvd.A wg mnie warto, mam te płytki kupione wcześniej, brakowało mi tylko 3 pierwszych, pozostałe świetne. moja mała była zachwycona, sama kazała włączyć "dzieci". Uczą w przystępny sposób, na zasadzie powtórzeń, mała ma 2,5 roku i z "dziećmi" nauczyła się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: numer specjalny rodzice czy ktos kupil? 14.08.06, 18:16 A to jest Claudia Rodzice czy jakas inna gazeta? Jak wyglada to wydanie specjalne, bo u mnie w kiosku nikt nie wie jaka to ma byc. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Do Madga724 14.08.06, 17:35 Mozesz mi podac tytuly tych plytek? I gdzie je kupilas. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
asikwik numer specjalny rodzice 16.08.06, 09:55 tytuly podam Ci pozniej w domku pamietam tylko ze cz1 to gdzie jest nosek - o czesciach ciala. czesci jest 5 kosztuje to 9,90 PLN wiec wychodzi 2 PLN za plytke te plyty byly na poczatku roku do kupienia z gazetami w cenie 6,5 PLN za 1 sztukę. do kupienia w dobrze zaopatrzonych kioskach Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: numer specjalny rodzice 16.08.06, 14:51 Czekam w takim razie na info. Pytalam dzis u siebie w kiosku ale Pani nie wiedxiala nawet o czym mowie(( Odpowiedz Link Zgłoś
lonex Re: numer specjalny rodzice czy ktos kupil? 16.08.06, 14:31 A kiedy ukaże się drugi numer z płytami nr 6-10? Odpowiedz Link Zgłoś
magda724 Re: numer specjalny rodzice czy ktos kupil? 16.08.06, 15:04 Druga część w terminie numeru pażdziernikowego Claudia Rodzice czyli w połowie września. To wydanie specjalne to nie jest gazeta tylko 5 płyt i kartka A4 z opisem i faktycznie w większości kioków nie wiedzieli o co pytam. Mieszkam w małej miejscowości i znalazłam, więc w większych miastach w dobrych punktach ie powinno być takiego problemu. tematyka to: częsci ciała, zwierzęta, kolory, czy wiesz co jesz, pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: numer specjalny rodzice czy ktos kupil? 16.08.06, 15:07 bardzo tanio a filmiki rewelacyjne mój 2 latek to uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
donciaw Re: numer specjalny rodzice czy ktos kupil? 16.08.06, 17:13 Ja kupiłam dzis ostatni egzemplarz w In medio w galerii dominikańskiej we Wrocławiu. Może w innych jeszcze są... Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: numer specjalny rodzice czy ktos kupil? 17.08.06, 08:37 Moja córka też uwielbia te filmy brakowało nam 4 i 5 zakupiliśmy cały zestaw. dla osób z Warszawy dostępny w Arkadi w sklepie z gazetami na parterze na przeciwko carfura. Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: numer specjalny rodzice czy ktos kupil? 17.08.06, 08:41 A zapomniałam mogę polecić jeszcze bajki dołączone do Dziecko z serii little people- mali odkrywcy - bardzo ładne kolorowe bajki około 10 na płycie 50 minut do wyboru dwie płyty po zakupie jednej zdecydowałam się kupić i drugą. Odpowiedz Link Zgłoś