ana119 22.08.06, 12:11 gdzie kupię podkolanówki dla chłopca. zamiast rajstopek świetnie sprawdzaja się pod spadnie. widziałam je kiedyś w H&M ale tam wiadomo wszystko przebrane. może widziałyście gdzieś jeszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.ivona Re: podkolanówki dla chłopczyka 22.08.06, 12:42 ja kupuje w tesco ale trzeba sie naszukac miedzy innymi skarpetami Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: podkolanówki dla chłopczyka 22.08.06, 12:51 Kupowałam z Rewonu wprawdzie dla dziewczynki ale myślę że dla chłopca też coś znajdziesz www.rewon.com.pl/skarpetki5.php Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: podkolanówki dla chłopczyka 22.08.06, 12:52 Witam! Rzeczywiscie podkolanówki dla chłopców to produkt deficytowy. Zdecydowanie wiecej wzorów mozna wybrac dla dziewczynek. Ale akurat mam w swojej ofercie jeden wzór-kolorystyka granat i czerwień, który nadaje sie również dla chłopców: www.szafamalucha.pl/product_info.php?cPath=22_32&products_id=889 Może to sie przyda. Pozdrawiam Agnieszka SzafaMalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: podkolanówki dla chłopczyka 22.08.06, 14:18 Ja kupowałam w Tesco i jedne chyba z Woli w dzieciowym sklepiku. Odpowiedz Link Zgłoś
bella16 Re: podkolanówki dla chłopczyka 22.08.06, 15:40 Zgadzam się że podkolanówki dla chłopca trudno dostać. Kilka par kupiłam w sklepie Ubranka.pl to jest sieć obecna w większości galerii handlowych) i były zdaje się albo z Woli albo Rewonu. Niestety już wyrasta z nich więc czeka mnie kolejne polowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sniezkabiala Re: podkolanówki dla chłopczyka 22.08.06, 19:24 Gatta ma wzory podkolanowek dla chlopcow. Czasem zdarzaja sie na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: podkolanówki dla chłopczyka 23.08.06, 10:00 Dzięki dziewczyny! Nie jest to proste ale będę polować. Szkoda że w sklepie Rewon nie ma ich jeszcze w ofercie ale przynajmniej wiem kto może je produkować. eh dlaczego wszyscy producenci dbaja bardziej o dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: podkolanówki dla chłopczyka 23.08.06, 11:02 A w jakim mieście szukasz? Ja jestem z Legionowa koło Warszawy i niedaleko mam sklep z angielskimi ubrankami dla dzieci. przywożą nowe z Anglii marki Early days, next itp. Ostatnio kupiłam u nich 3 pary podkolanówek za 12 zł. Dla chłopca były 3 wzory - granatowe w paski, z pirackimi motywami u z małpkami w kolorze khaki. Moze koło Ciebie też są sklepy z odzieżą angielską? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: podkolanówki dla chłopczyka 23.08.06, 11:15 mieszam w W-wie. jeśli są jeszcze chłopięce to sama pojadę i kupię? masz jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: podkolanówki dla chłopczyka 23.08.06, 12:15 W Caltzedonii zawsze kupowałam dziecięce podkolanówki - mają wzory i dla dziewczynek i dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
j_aga Re: podkolanówki dla chłopczyka 23.08.06, 16:39 Potwiedzam, mają śliczne i twałe podkolanówki. Większość skarpet moich maluchów jest firmy Calzedonia. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: podkolanówki dla chłopczyka 23.08.06, 13:33 Sklep miesci się w Legionowie na ul Piłsudskiego, niedaleko skrzyżowania z Kopernika. Jak nie znajdziesz nic w Warszawie, to daj znać. Sprawdzę dokładnie adres i wzory oraz dostępne rozmiary. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: podkolanówki dla chłopczyka 23.08.06, 15:15 Ja kupowałam w sklepach z bielizną, podkolanówki Gatta. Nawet mają spory wybór. Wola też chyba takie robi Odpowiedz Link Zgłoś