Dodaj do ulubionych

Pomocy, czy quinny buzzz?

12.09.06, 14:51
mamy sponsora na wózek, i nie zależy mi na modnym wyglądzie tylko na
funkcjonalności. B proszę o opinie na temat buzza. Ma jeździć po wrocławskich
drogach,które najrówniejsze nie są
Obserwuj wątek
    • betty1234 Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 12.09.06, 14:57
      Temat był już wałkowany dośc dużo razy. Wiem bo sama sie dopisywałam więc wrzuć
      w wyszukiwarkę buzz a na pewno znajdziesz tam sporo wątków.
      • betty1234 Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 12.09.06, 14:58
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=buzz
        • wrotka7 Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 12.09.06, 15:01
          dzięki, na razie poruszam się po forum jak słóń po składzie porcelany....wink
    • wrotka7 Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 12.09.06, 15:48
      no to sobie poczytałam, dzięki za linki, na bank nie kupimy buzza
      • agwima Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 12.09.06, 19:45
        smile)))
        Ja sobie tez poczytalam i... kupilam troszke obwiajac sie niektorych rzeczy,
        ktore byly krytykowane.
        Dzis uwazam, ze jest to najlepszy wozek jaki mialam do tej chwili - a mialam
        juz kilka.
        Pozycja kubelkowa w przypadku mojego synka nie jest wada.
        Uwielbia spac w tym wozku do tego stopnia, ze wieczorem codziennie w nim
        zasypia! Na boczku rowniezsmile
        Wozek super sie prowadzi, wogole go nie slychac(!), a przednie kolko nie
        wariuje - dzialo sie tak podobno we wczesniejszym buzzie - 2005 rok.
        Box - torba jest bardzo praktyczna. A po dokupieniu koszyka wozeczek stal sie
        rowniez bardzo pakownysmile
        Hm... Opinie na temat tego wozka sa rozne. Jak dla mnie jest super. (I pod
        wzgledem praktycznym - wygoda dziecka i pod wzgledem wygladu.)I choc z ciezkim
        sercem pozbywalam sie speediego to nie zaluje. Wrecz przeciwnie - to byla
        sluszna decyzja!smile
        A! Jednej rzeczy moge sie doczepic w tym wozku: palak z pianki zostal bardzo
        szybko "zjedzony"smile)
        Pozdrawiam i zycze dobrych wyborowsmile
        • ju_mi Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 12.09.06, 20:20
          "Zjedzony" pałąk to już nie problem smile Oto co znalazłam na Allegro:
          aukcja.onet.pl/show_item.php?item=126406580
          I sama kupiłam. Osłonka jest na rzepę, można ją prać.
          • agwima Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 12.09.06, 21:20
            Hihi! Zapomnialam dopisac. Takze zakupilam - jeszcze do mnie nie dotarlasmile
            Narazie na palaku zwiazujemy zabaweczki by jak najwiecej z niego zostalosmile
            Pozdrawiamsmile
            • ju_mi Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 13.09.06, 10:22
              Jak osłonka dotrze do Ciebie to napisz koniecznie jak się sprawdza. Ja
              zakupiłam "na wyrost", bo wózka jeszcze nie mam (choć jestem w 100% zdecydowana
              na Buzz'a) i własnie często słyszałam o "zjedzonych" pałąkach smile
        • onion75 Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 13.09.06, 12:32
          moge sie podpisac pod tym, co napisala agwima. Dodam jeszcze od siebie, ze
          wozek dzieki temu, ze ma male kolko z przodu jest super zwrotny - wjechanie do
          windy, czy lawirowanie w sklepie pomiedzy regalami jest wyjatkowo wygodne i
          robie to jedna reka. Sprawdzil sie rowniez na wakacjach, na lesnych wertepach,
          czy na plazy - mozna bylo wozek lekko przechylic i ciagnac na samych tylnych
          kolach bez zmeczenia (tu zaleta tez bylo kubelkowe siedzenie, ktore mozna bylo
          odpowiednio pochylic). Inne wozki w tym czasie grzezly, albo byly noszone przez
          tatusiow.
          Moja corka uwielbia ten wozek i ja tez.
          • agwima Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 15.09.06, 14:05
            Na pewno napisze o wrazenich co do oslonki na palak! Jesli nie macie polecam
            kupno kosza. ma taki fajna kieszonke na zameczek, w ktorej na stale trzymym
            pompke. Do tej pory w innych wozkach zawsze gdy byla potrzebna nie bylo jej pod
            rekawink
            Jakie kolory maja Wasze buzzy?smile
            Pozdrawiam
            • onion75 Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 15.09.06, 16:36
              no wlasnie przymierzam sie od dluzszego czasu do kupienia kosza. Czy wiesz ile
              max kilogramow tam wchodzi i czy sie ten kosz nie zapada? Czy on jest z
              materialu?
              Ja mam buzza czarnego i nie ma dnia, zebym nie dostala komplementu od
              przechodniow jaki to fajny wozeksmile
              • agwima Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 17.09.06, 17:19
                Wedlug instrukcji kosz jest max. do 5 kg.Jest wykonany ze sztywnego i mocnego
                materialu,dodtakowo ma wzmocnione dno z fajna fakturka i nie ma mowy o
                zapadaniu siesmile Jest naprawde super. Polecam.

Ja mam Blue Mist Reflectionsmile
                Ogolnie nie przepadam za czarnymi wozkami ale uwazam, ze ten kolor swietnie
                pasuje do buzza!smile
                Pozdrowienia!
    • weronka77 Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 17.09.06, 17:37
      A z tym "problematycznym" kółeczkiem przednim to prawda czy nie?
      • wspanka Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 17.09.06, 20:40
        a czy któraś z was jezdziła tym wózkiem zimą? też chcę kupić ten wózek
        spacerówkę ale obawiam się że w zimie będzie problem.Sprzedawcy mnie zapewniają
        że napewno się sprawdzi...
        • agwima Re: Pomocy, czy quinny buzzz? 19.09.06, 12:51
          Nie jezdzilam nim zima. Wielokrotnie jednak po kamyczkach i zwirze - sprawdzil
          sie. W najgorszym razie podbijam delikatnie przednie kolo i przeszkode pokonuje
          na dwochsmile
          • agwima do ju_mi 22.09.06, 11:52
            Oslonka na palak (material z rzepa na koncach, ktorym owijamy palak) jest juz w
            uzyciusmile Zamawiajac ja troszke sie obawialam, ze odbierze troche uroku
            wozeczkowi ale... po zalozeniu mam wrazenie, ze palak lepiej sie prezentuje niz
            bez niej! Poza tym nareszcie palak jest bezpiecznysmile)Ze tez quinny na cos
            takiego nie wpadlowink Polecam
            • ju_mi Re: do ju_mi 22.09.06, 12:49
              Dzięki za odpowiedź! Fajnie, ze osłonka pasuje i sprawdza się w użyciu smile Ja
              jeszcze zakupiłam osłonki na rączkę wózka, ale na razie wszystkie osłonki muszą
              poczekać, bo wózeczka jeszcze nie mamy... Zakupy zrobiłam trochę "na wyrost",
              ale za tą cenę można było zaszaleć wink
              • adabra Re: do ju_mi 23.09.06, 20:58
                w tej chwili uzywam spacerowki bebe confort trophy ale zastanawiam sie nad
                zmiana. ale mam pewne obawy bo po1. moj maluszek ma 5 mcy a po2. czy na zime
                taki zakup to dobry pomysl??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka