magdek2 15.09.06, 15:16 rozmiar 86, patrzyłam w sklepie internetowym ale nie znalazłam, a chcę kupić raczej używany ale nie wiem ile kosztuje nowy ? podpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19maj Re: ile kosztuje 2 częściowy kombinezon Wójcika ? 15.09.06, 16:36 podciągam pytanie też jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: ile kosztuje 2 częściowy kombinezon Wójcika ? 15.09.06, 16:46 Kupiłam w tym tygodniu, rozmiar 74, za kurtkę zapłaciłam 127 zł, za spodnie na szelkach 68 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
carminam Re: ile kosztuje 2 częściowy kombinezon Wójcika ? 15.09.06, 16:45 z tego co pamietam to do te mniejsze rozmiary z 86 włacznei kosztowały 122 kurtka i ok 65 spodnie - al egłowy sobie za to uciac nei dam bo sprawdzalam jakies 3 tyg temu. wieksze rozmiary zdecydowanie powyzej 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: ile kosztuje 2 częściowy kombinezon Wójcika ? 15.09.06, 19:53 Ja za tegoroczny "W mojej wyobraźni" w rozmiarze 98 z czapką i szalikiem do kompletu zapłaciłam 320zł. Do rozmiaru 86 jest chyba taniej - rok i dwa lata temu placiłam coś około 240zł juz z czapką i szalikiem. Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Chuda20... 16.09.06, 22:01 Gdzie tak drogo zapłaciałaś za Wójcika? W mojej miejscowości są takie kombinezony po 270 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: Chuda20... 18.09.06, 18:30 Hej :o), te 320zł to już z czapka i szalikiem, które kosztowały sześdziesiątpare złotych więc za kombinezon wychodzi 260-270zł. U mnie w miescie tylko w jednym sklepie można dostać Wójcika - ja kupowałam chyba 2 sierpnia i byłam bardzo zadowolona, że dostałam rozmiar jaki chciałam :o) A cena cóż...nie mam wyjścia - kombinezony Wójcika sa jak dla mnie rewelacyjne więc cenę przebolałam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Re: ile kosztuje 2 częściowy kombinezon Wójcika ? 15.09.06, 20:41 @ lata temu za rozm 98 zaplacilam 250zl-ale byl sliczny,braz ze srodkiem pomaranczowym i niezwylke lekki i mieciuchny! Grazka Odpowiedz Link Zgłoś
barbaragoralska Re: ile kosztuje 2 częściowy kombinezon Wójcika ? 16.09.06, 20:52 ja kupowalam rozmiar 86 i placilam gora 127 zł, spodnie 68 zł Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 dzięki za odpowiedzi i... 17.09.06, 14:03 nie rozumiem kompletnie w takim razie czemu na allegro licytują do 175 zł używane... w rozmiarze 80 i 86 Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: dzięki za odpowiedzi i... 17.09.06, 14:48 )) pewnie z tych samych nie zrozumialych powodow dla ktorych licytuja kombienzony topolino uzywane do 200zł skoro nowe na allegro nawet bywaja po 70- 80zł (wiem bo sama kupilam nowy i sprzedalam uzywany) a kombienzony (jednoczesciowe) TCM Tchibo licytuja nawet do 230zł kiedy nowy kosztuje max.140 i to dwuczesciowy z nowej kolekcji, Kurtke Next ktora nowa kosztuje w przeliczeniu ok 100zł licytuja za 250zł (??!!! szok) gdzie nawet ze sprowadzeniem nie wyniosło by tyle. a H&M, Wojcik, Coccodrillo osiagaja uzywane ceny nowych lub lekko je przekraczaja .... a najlepsze w tym wszystkim jest to ze czesc tych rzeczy mozna kupic przez internet nowe i w rozsadnej cenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1972 Re: dzięki za odpowiedzi i... 17.09.06, 18:42 z tych samych powodow z jakich kupuja rajstopy H&M po 30 zł gdy w sklepie sa po 15 zł. Moja teoria mówi ze są nowobogackie osoby którym przychodza zbyt latwo pieniadze, a nie maja dostepu do pewnych sklepów. To jest tez powód dla ktróych co niektórzy zmieniaja wozki co pól roku. Co mnie osobiscie smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: dzięki za odpowiedzi i... 17.09.06, 19:55 A czy są slepy H&M prowadzą sprzedaż wysyłkową? Bo jeżeli nie to nie w każdym mieście jest H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaragoralska Re: dzięki za odpowiedzi i... 17.09.06, 20:14 Niestety nie, ale powiem szczerze na zywo nie wszystko mi sie podoba co ladnie wyglada na obrazku. Byl przez pewien czas zastój na allegro i wtedy byly ceny normalne, ale na sezon zimowy w rozmiarze 86 czsto doliczna jest 10 zł extra. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Pytanie o kombinezon TCM 17.09.06, 20:44 Czy jest już nowa kolekcja kombinezonów tcm? aga Odpowiedz Link Zgłoś
carminam Re: Pytanie o kombinezon TCM 17.09.06, 23:30 jeszcze nie ale bedzie za ok tydzien ja znam cene ze sklepu internetowego z miedzy innymi TCM (nieoficjalnego) Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Pytanie o kombinezon TCM 18.09.06, 12:40 A możesz podać adres tego sklepu? Mam jeszcze pytanie czy miałaś kiedyś kombinezon tej firmy? Jak on się sprawuje? Czy jest ciepły, nieprzemakalny, czy wygodnie w nim chodzić dziecku, czy jest taki napuszony? Ze względu na kolorystykę kombinezonów w h&m, która mi się nie podoba, będę musiała kupić synkowi coś innego i właśnie się zastanawiam nad kombinezonem z tchibo.Cena jest dość atrakcyjna i ciekawi mnie jakość. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
carminam Re: Pytanie o kombinezon TCM 18.09.06, 12:55 niestety nie mialam kombinezonu tej firmy...sama sie zastanawiam nad nim, na razie zarezerwowalam i albo bedzie jedynym kombienzonem albo drugim do jednoczesciowego... strona sklepu www.wasz.sklep.pl/index.php/cPath/69 sam kombinezon zapowiada sie swietnie, z tym patentem dopinania do spodni... Ps. znalazlam go szukajac z tych samych powodow nie podoba mi sie kolorystyka tych z H&M ) Moze ktos inny kto mial kombinezony tej firmy cos o nich moz epowiedziec? o jakosci?... ...albo zaloze oddzielny watek Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Pytanie o kombinezon TCM 18.09.06, 13:24 Dzięki za adres sklepu. Kombinezon rzeczywiście wygląda bardzo fajnie, kolory mi się podobają i ten patent z dopięciem do kurtki wydaje się fajnym rozwiązaniem bo 2w1 kombinezon jedno i dwuczęściowy) Kiedyś pytałam o kombinezony tej firmy jednoczęściowe, bo wiele ich na allegro i opinie były pozytywne. Ja mam w okolicy stoisko tchibo, bo jestem z Katowic a jest ono w zabrzu więc jak się tylko pojawią to pojadę obejrzeć. Jak jeszcze do tej pory nie kupisz to dam znać jak wygląda na żywo. Zastanawiam się jeszcze nad tym kombinezonem quadri foglio www.allegro.pl/item127874031_kombinezon_dwuczesciowy_zimowy_quadri_foglio _.html i sama nie wiem co wybrać. To mój pierwszy "poważny" zakup kombinezonu, bo synek ma 1,5 roku i w zeszłą zimę jeszcze siedział w wózku dopiero teraz będzie miał debiut na śniegu aga Odpowiedz Link Zgłoś
memilka2 Re: Pytanie o kombinezon TCM 18.09.06, 13:53 Witam Ja zapłaciłam za dwuczęsciowy z tegorocznej kolekcji rozmiar 80 - spodnie ok.65 zł kurtka 120 zł i dokupiłam komplet -czapka i szalik i tu zdzierstwo okropne bo dałam 56 zł razem 241 zł ze wszystkim. Zdzierstwo Okropne ale w tamtym roku byłam zadowolona a pozatym nie chciało mi sie biegac po sklepach wiec z wygody zaopatrzyłam sie na starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
memilka2 Re: ups.... pomyliałm sie to nie tutaj mój watek 18.09.06, 13:53 miał być...........przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś