Dodaj do ulubionych

Wózki Inglesina

24.09.06, 18:41

Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was korzystała lub slyszala jakieś
opinie o wózkach firmy Inglesina. Głównie chodzi mi o wózki Classic i
Vittoria.
Dzięki za wszelkie uwagi i opinie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iwta Re: Wózki Inglesina 24.09.06, 21:15
      spróbuj na forum "wózki dziecięce" Ja mam inglesine ale by miko.
    • martula06 Re: Wózki Inglesina 04.10.06, 13:28
      Ja miałam Inglesinę Classic i byłam z niej bardzo zadowolona. Gongola jest duża
      wygodna. Mimo, że jest to duży wózeczek to fajnie sie rozkłada i spokojnie
      mieści w bagażniku. Montowałam na stelażu fotelik samochodowy i tez wyglądała
      super. Poza tym robi piorunujące wrażenie i nie ma człowieka, który by się nie
      obejrzał za tym wózeczkiem. Polecam.
    • martula06 Re: Wózki Inglesina 04.10.06, 13:32
      Martusia ma prawie 8 miesięcy i jeszcze śpi w tym wózeczku w domu w czasie
      dziennych drzemek smileBardzo go lubi.
    • agula12 Re: Wózki Inglesina 04.10.06, 13:50
      Hej !!!! Ja również dla synka miałam Inglesinę clasic , i coż tobie mogę o
      niej powiedzieć , napewno niepowtarzalny wygląd , ciągle ktoś oglądał się za
      nią na ulicy , duża i wygodna dla dziecka zarówno i gondola jaki i
      spacerówka ,długo w niej w domu usypiałam synka ,bardzo mięciutki wózek , może
      nawet za bardzo na nasze dziurawe chodniki. Kiedy Francio był noworodkiem
      miałam wrażenie , że wyleci mi z wózka tak nim telapało czasami.bagażnik też
      trzeba mieć duży , bo po złożeniu zajmuje sporo miejsca.Drugi raz chyba nie
      kupiłabym tego wózka . Aga
    • mama_blizniakow rączka w Inglesinie Classic-na jakiej wysokości 04.10.06, 14:40
      Dziewczyny mające ten wózek napiszcie prosze na jakiej wysokości jest rączka
      wózka?
      • 19amatata02 Re: rączka w Inglesinie Classic-na jakiej wysokoś 04.10.06, 16:52
        narescie jakas madra kobieta pyta o super wózek to jest rewelacyjny wózek i
        super wyglad ten wózek ma klase i wart swoich pieniedzy a nie jak jakis okropny
        mutsy.
      • martula06 Re: rączka w Inglesinie Classic-na jakiej wysokoś 04.10.06, 21:09
        Rączka jest na wysokości 95cm
    • basia741 Re: Wózki Inglesina 04.10.06, 18:11
      Ja mam Sofię. Gondola rewelacyjna, dla dziecka super wygodna, obszerna, moja
      majowa córcia przejeździła w niej całą długą zeszłoroczną zimę i się nie
      buntowała. Spacerówka wg mnie wygląda troche gorzej, ale dla dziecka też jest
      bardzo wygodna. Wózek bezawaryjny. Polecam Inglesinę.
      basia
    • benitaa2 Re: Wózki Inglesina 05.10.06, 07:23
      W Magnumie rączke ma dużą regulację-wózek wygodnie może prowadzić kilkuletnie
      rodzeństwo i bardzo wysoki tata.
    • bad_dreams Re: Wózki Inglesina 13.10.06, 18:31
      Siostra uzywała Classic. Piękny wózek, wygodny dla dziecka ale stelaż bardzo
      delikatny - pękł dwukrotnie. Prowadzi sie wspaniale, trzeba jednak przyzwyczaić
      sie, ze składanie tego wózka nie jest najprostsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka