mmmag 24.09.06, 18:41 Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was korzystała lub slyszala jakieś opinie o wózkach firmy Inglesina. Głównie chodzi mi o wózki Classic i Vittoria. Dzięki za wszelkie uwagi i opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwta Re: Wózki Inglesina 24.09.06, 21:15 spróbuj na forum "wózki dziecięce" Ja mam inglesine ale by miko. Odpowiedz Link Zgłoś
martula06 Re: Wózki Inglesina 04.10.06, 13:28 Ja miałam Inglesinę Classic i byłam z niej bardzo zadowolona. Gongola jest duża wygodna. Mimo, że jest to duży wózeczek to fajnie sie rozkłada i spokojnie mieści w bagażniku. Montowałam na stelażu fotelik samochodowy i tez wyglądała super. Poza tym robi piorunujące wrażenie i nie ma człowieka, który by się nie obejrzał za tym wózeczkiem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
martula06 Re: Wózki Inglesina 04.10.06, 13:32 Martusia ma prawie 8 miesięcy i jeszcze śpi w tym wózeczku w domu w czasie dziennych drzemek Bardzo go lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
agula12 Re: Wózki Inglesina 04.10.06, 13:50 Hej !!!! Ja również dla synka miałam Inglesinę clasic , i coż tobie mogę o niej powiedzieć , napewno niepowtarzalny wygląd , ciągle ktoś oglądał się za nią na ulicy , duża i wygodna dla dziecka zarówno i gondola jaki i spacerówka ,długo w niej w domu usypiałam synka ,bardzo mięciutki wózek , może nawet za bardzo na nasze dziurawe chodniki. Kiedy Francio był noworodkiem miałam wrażenie , że wyleci mi z wózka tak nim telapało czasami.bagażnik też trzeba mieć duży , bo po złożeniu zajmuje sporo miejsca.Drugi raz chyba nie kupiłabym tego wózka . Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blizniakow rączka w Inglesinie Classic-na jakiej wysokości 04.10.06, 14:40 Dziewczyny mające ten wózek napiszcie prosze na jakiej wysokości jest rączka wózka? Odpowiedz Link Zgłoś
19amatata02 Re: rączka w Inglesinie Classic-na jakiej wysokoś 04.10.06, 16:52 narescie jakas madra kobieta pyta o super wózek to jest rewelacyjny wózek i super wyglad ten wózek ma klase i wart swoich pieniedzy a nie jak jakis okropny mutsy. Odpowiedz Link Zgłoś
martula06 Re: rączka w Inglesinie Classic-na jakiej wysokoś 04.10.06, 21:09 Rączka jest na wysokości 95cm Odpowiedz Link Zgłoś
basia741 Re: Wózki Inglesina 04.10.06, 18:11 Ja mam Sofię. Gondola rewelacyjna, dla dziecka super wygodna, obszerna, moja majowa córcia przejeździła w niej całą długą zeszłoroczną zimę i się nie buntowała. Spacerówka wg mnie wygląda troche gorzej, ale dla dziecka też jest bardzo wygodna. Wózek bezawaryjny. Polecam Inglesinę. basia Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: Wózki Inglesina 05.10.06, 07:23 W Magnumie rączke ma dużą regulację-wózek wygodnie może prowadzić kilkuletnie rodzeństwo i bardzo wysoki tata. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_dreams Re: Wózki Inglesina 13.10.06, 18:31 Siostra uzywała Classic. Piękny wózek, wygodny dla dziecka ale stelaż bardzo delikatny - pękł dwukrotnie. Prowadzi sie wspaniale, trzeba jednak przyzwyczaić sie, ze składanie tego wózka nie jest najprostsze. Odpowiedz Link Zgłoś