Dodaj do ulubionych

H&M szukam spodni pomóżcie!

28.09.06, 21:33
Dziewczyny kochane, kupiłam córce kurtkę, taką:
www.allegro.pl/item129310433_h_m_ciepla_kurteczka_na_polarku_98_104_nowa.html
i teraz szukam spodni, podobno były, nie wiadomo czy będą i takie tam, nic w
H&M nie wiedzą. Na allegro też nie ma. Szukam brązowych, róż ma inny odcień,
na 104.
Czy ktoś widział w Krakowie, w Zabrzu, albo w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • karol987 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 21:37
      Ja zobaczę jutro w Łodzi jeśli chcesz.
      Tylko jaki ma być dokładnie rozmiar?
      Chyba też 98\104?
      Dam znać.
      • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 21:41
        Spodenki na muszą być na 104, żeby wystarczyły do końca zimysmile
        dziękismile
        • monix123 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 22:32
          W Zabrzu nie ma, ani w Czeladzi, ani w Bytomiu.Niestety.Wiszą tylko wszędzie
          wieeeeeeelkie. I ja nic nie rozumiem. Chłopiecych do koloru do wyboru. A dla
          dziewczynek wielkie,albo same małe różowe spodnie. I tak chyba od miesiąca.I
          nikt NIC nie wie.Czeski film. I coraz mniej lubię H&M. Jacyś dziwni
          są.Pozdrawiam.
          • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 22:37
            no właśniesad((
            Liczę jeszcze na Warszawę.
            • minkapinka Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 22:53
              pade napisała:

> no właśniesad((
              > Liczę jeszcze na Warszawę.
              zobaczę jutro
              • pade dzięki Minkapinka:) 28.09.06, 23:19

• minkapinka Re: dzięki Minkapinka:) 29.09.06, 19:32
                  w Warszawie w Promenadzie spodnie z szelkami sa tylko bardzo duże, bez szelek
                  najmniejsze były na 110.
                  • pade Re: dzięki Minkapinka:) 29.09.06, 19:52
                    Dzięki za info. Dzisiaj odzwoniłam Poznań, też nic.
                    Porażka z tym h&m, powinni mieć taką samą liczbę spodni jak kurtek i
                    dostarczaną w tym samym czasie. A mają tylko bałagansad
    • berta333 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 22:47
      Chodzi o spodnie na szelkach czy bez? Bo takie bez szelek, w kolorze brązowym,
      seledynowym i różowym są w Łodzi na 100%. A rozmiary będę mogła sprawdzić w
      sobotę. Pozdr!
      • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 23:20
        One są chyba z szelkami, te większe w każdym bądź razie na 200% miały szelki, w
        paseczki. Na pewno kosztują 69,9zł bo tak mi mówiła sprzedawczyni w H&M.
        • berta333 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 23:35
          Bez szelek są po 39,90. Ale wydaje mi się, że na szelkach też widziałam. Jak
          sie zorientuję co i jak - napiszę. Może już jutro tam zajrzę...
          Pozdr!
          • monix123 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 28.09.06, 23:58
            Bez szelek są, ale chodzi pewnie o te z szelkami, a tych nie masad
            Śmieszne to jest, bo są małe różowe z szelkami, a nie ma do nich kurtek. No nie
            wiem...moze ja jakaś dziwna jestem, ale oni w tym roku coś mają chyba z
            dystrybucją...Jak mówi mój mąż sklepów sie namnożyło i mają bałagan. I moze coś
            w tym jest, bo nawet panie mówią,że towar czasami trafia do nich przez pomyłkę.
            Ja też chciałam tę różowo - brązową kurtkę i brązowe spodnie, ale u nas ani
            widu a ni słychu małych kurtek 98.Ehhh...Czas olac H&m...
            • marie7 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 10:56
              Też szukałam tych spodni i nicsadRaz jeden widziałam w H&M rozmiar 86 i na 100%
              miały szelki a kosztowały 79.90zł.Nas interesuje większy rozmiar.Polowałam na
              te spodnie przez dłuższy czas,a jak przyszła dostawa,to tylko te wielkie
              rozmiarysad
              • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 11:43
                A skąd jesteś?
                Ekspedientka podała mi cenę 69,9zł, ale możliwe, że się pomyliła.
                • marie7 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 13:07
                  Z WrocławiasmileA w H&M bywam często,bo mam blisko.Niestety w Warszawie też cieżko:
                  ( moja siostra tam mieszka i szukała,ale bez skutkusad(
                  • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 13:30
                    To mnie podłamałaśsad
                    I co ja teraz zrobię?
                    • marie7 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 13:41
                      Wierz mi,sama się załamałamsadAle może jeszcze będąsmileWszak do zimy jeszcze
                      tochęwinkPozdrawiam
                    • greenland Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 13:41
                      Pade rzuć mi na priv numer telefonu: greenland@tlen.pl - jak będę w H&M
                      (Poznań) a byc moze będę w weekend (musze zwrócić jedną czapkę wiec powinnam
                      byc) to zerknę i jak będzie Wasz rozmiar to dam Ci znać i jakby co kupię. Ale z
                      tego co pamiętam to u nas te spodnie w tym rozmairze byly chyba troszkę droższe
                      niz 69 zł sad
                    • greenland Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 13:51
                      Inny pomysł. Jesli chcesz to przedzwon do tych sklepów na dział dziecięcy,
                      powiedz o jakie spodnie Ci chodzi (na szelkach, zimowe, brązowe do kurteczek
                      itp). Jak będzie konkretny rozmiar niech odlozą a ja po nie podjade. OK? Jak
                      tak często robi jak na czymś mi zalezy ale dzis nie mam czasu (szefo zerka) aby
                      dzwonić do nich sad

Centrum Handlowe M1
                      +48-618711740

Stary Browar
                      +48-618586640

Poznan Plaza
                      +48-618274940

CH King Cross Marcelin (tutaj mam troszkę daleko)
                      +48-618468940

• pade dzięki greenland:))) 29.09.06, 16:51
                        tylko kiedy mam zadzwonić dziś czy jutro?
                        odkładają tylko na jeden dzień, tzn. u nas tak jestsad
                        • greenland Re: dzięki greenland:))) 29.09.06, 17:12
                          odpisalam smile
    • berta333 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 20:45
      W Łodzi w H&M spodnie z szelkami zaczynają się od rozmiaru 140. Kosztują 99pln.
      Ekspedientka nie ma pojęcia, czy będą mniejsze...
      Natomiast bez szelek, w kolorze brązowym są na 104 i kosztują 39,90pln. Odcień
      brązu taki sam jak na kurtce, ale tkanina bardziej błyszcząca i chyba grubsza.
      Widziałam takie na Allegro, więc fotki możesz zobaczyć.
      Pozdr!
      • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 22:14
        Widziałam je na żywo, odcień prawie identyczny, zastanawiam się nad nimismile
    • pia_ Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 21:26
      Pade zobacz sobie w Cubusie kurtkę i spodnie o których pisałam, w kolorystyce
      brąż-beż-różowy, ta sama stylistyka, a wg mnie ładniejsze i praktyczniejsze, no
      i jest pełna rozmiarówka smile. Były i w Dominikańskiej i na Bielanach.
      • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 21:55
        Byłam wczoraj na Bielanach i nie widziałam brązowo różowych, tylko te z
        futerkiem, gdzie one były?
        • pia_ Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 22:00
          Na tym samym stojaku co te z futerkiem, byłam dzisiaj, a w Dominikańskiej
          wczoraj.
      • minkapinka Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 29.09.06, 23:01
        kupiłam dzisiaj kombinezon w cubusie, moim zdaniem ładniejszy od tego w H&M.
        Kupiłam róż-szary-biały, ale były tez brązowo-rózowe
        • pade minkapinka 29.09.06, 23:06
          ile kosztuje kurtka ze spodniami w Cubusie?

wiesz, tak na wieszaku to może żadna rewelacja (ta kurteczka z hm), ale jak
          Paulinka ją nałożyła, spodobała mi się ogromnie. Może to kwestia karnacji
          dziecka, koloru włosówsmile Poza tym kurtka jest rewelacyjnie wykonana, dbałość o
          szczegóły w każdym calu.
          Ale, ponieważ mam dużo kurtek z Cubusa i z każdej byłam zadowolona pojadę jutro
          do galerii i się przyjrzę z bliskasmile
          • pade Re: minkapinka 29.09.06, 23:07
            i jeszcze jedno, czy spodnie mają szelki?
            • minkapinka Re: minkapinka 29.09.06, 23:36
              Spodnie mają szelki. Zoska jest szczupła w pasie i bez szelek nie mogłabym jej
              kupić.
          • minkapinka Re: minkapinka 29.09.06, 23:40
            kurtka do 30 wrzesnia kosztuje 99 zł, pożniej wraca do starej ceny 169 zł.
            Spodnie 129 zł. Kupiłam jeszcze do tego czapke polarkowa + rekawiczki. Pewnie
            2 razy załozy, bo rękawiczki polarkowe sa niepakraktyczne, ale były ładne i
            pasowały do kombinezonu wink
            Widziałam jeszcze w Cubusie kombinezony polarkowe jednoczęsciowe, takie pod
            kombinezon i zastanawiam się, czy to jest praktyczne.
            • pade Re: minkapinka 29.09.06, 23:43
              To chyba by się dziecko w tym ugotowałosmile
              Moje biegały całą zimę w koszulkach z długim rękawem i rajstopkach pod
              kombinezonem i to wszystko.
              Cubus robi ubrania na bardziej ekstremalne warunki od tych co panują u nassmile
              • minkapinka Re: minkapinka 29.09.06, 23:45
                ale te kombinezony sa duzo ciensze od tych, które dotychczas kupowałam.
                • pade Re: minkapinka 29.09.06, 23:54
                  ale mają ocieplenie? podszewka jest z czego?, z bawełny? polarku?
                  Jesli materiał zewnętrzny to nylon, to na pewno nie przemoknie i nie
                  przepuszcza wiatru, co do reszty, to trudno mi powiedzieć, nie widziałam..
                  Chyba się jednak uprę na te spodnie z hmsmile)) nawet do nich maila napisałamsmile
    • emamaa różowe będą pasowały moim zdaniem 29.09.06, 22:56
      www.allegro.pl/item127147484__h_m_ski_spodnie_zimowe_rewelacja_98_nowe.html
      napisz do niej, podejrzewam że sprzeda za maksimum 90złsmile
      Moja bratowa kupiła do tej kurtki właśnie takie i pasują moim i jej zdaniem.
      Pozdrawiam
      Monika
      • pade Re: różowe będą pasowały moim zdaniem 29.09.06, 22:59
        Nie pasują, widziałam je, są u nas w sklepie. Poza tym to baardzo niepraktyczny
        kolor dla spodni (moim skromnym zdaniem oczywiściesmile))
        Musiałabym je codziennie praćsmile
    • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 30.09.06, 21:43
      Widziałam dziś z bliska Cubus (faktycznie cienki), Kappahl (kurtka ciasna) i
      C&A (nic mi się nie podobało).
      Uruchomiłam więc wszystkie kontakty i proszę też Was kochane dziewczyny, jak
      będziecie widziały gdzieś te moje "wymarzone" spodnie, dajcie znaćsmile
    • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 02.10.06, 16:13
      up
      • krasulas Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 02.10.06, 22:08
        witaj padebig_grin

w Zabrzu dzisiaj mi powiedziano, że czekają na kurtki - wogóle ich niby!! nie
        było (a pozostałe H&M mają). Jak będziesz tam widzeć kurtki bez brązu do spodni
        z linka wyżej , to proszę daj znać.
        Nie ma ich również w żadnym okolicznym sklepie (zjeździłam w weekend wszystko)-
        ja poszukuję 98 lub 104 w różu z bodajże bordo na rękawach (są wielgache
        rozmiary w Czeladzi i Bytomiu).
        pzdr
        Ania
        • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 02.10.06, 23:21
          witajsmile
          To nie jest bordo tylko ciemny róż, jeśli chodzi Ci o tę wystawioną na allegro.
          Są we Wrocławiu, widziałam je wczoraj, ale nie wiem jakie dokładnie rozmiary bo
          nie przyglądałam się.
    • tulcia Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 02.10.06, 23:52
      Do pade
      widzialam dzisiaj takie spodnie w H&M w Niemczech - pelna rozmiarowka.
      • pade tulcia 03.10.06, 09:08
        ale ja tam nikogo nie znamsad(((
        • tulcia Re: tulcia 03.10.06, 20:01
          pade, ja znam smile siebie
          jestes z Wroclawia?
          jak cos pisz na maila gazetowego
          pozdrawiam
    • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 05.10.06, 17:44
      Wiem już, ze w Krakowie na razie nie ma, we Wrocku też nie, może w Warszawie są?
      • drzazga69 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 07.10.06, 19:15
        Pade, powiedz mi czy te spodnie narciarskie to ma być brąz z białym, czy z
        różem, określ dokłądnie, bo ostatnio widziałam w Gdańsku; czy one mają być na
        szelkach?
        • pade do drzazga69 07.10.06, 20:43
          Wiesz co, widziałam z tych wielkich rozmiarów brąz z małymi białymi wstawkami
          na dole nogawki, brązowych z różem nie widziałam ,i tak, były na szelkach i na
          takich mi bardzo zależy. Naprawdę takie widziałaś w mniejszych rozmiarach??? Ja
          szukam 104.
    • kuczynska78 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 07.10.06, 19:24
      Hej!
      U nas w Szczecinie były, ale tylko przy pierwszej dostawie, jakies 1,5 miesiaca
      temu. Ja sie spozniłam i zostały same małe rozmiary. EKspedientka powiedziala mi
      wtedy, ze wiecej dostawy tego modelu nie bedzie. rzeczywiscie, do dnia
      dzisiejszego ich nie ma.
      Pozdrawiam
      Agnieszka
      • drzazga69 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 07.10.06, 21:21
        Jutro sprawdzę jakby były to poproszę żeby odłożyli
        • pade Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 07.10.06, 21:33
          Będę baaardzo wdzięcznasmile
          • iberka Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 08.10.06, 17:33
            wysłałam zdjęcie na priv

Iza
            • drzazga69 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 08.10.06, 18:35
              Niestety nie było; same wielkie rozmiary((:
              • iva_marti Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 13.10.06, 00:24
                Witam
                Też kupiłam tą kurteczkę córeczce.
                www.allegro.pl/item129310433_h_m_ciepla_kurteczka_na_polarku_98_104_nowa.html
                Jestem nią zachwycona ,ale niestety też nie mam spodni.
                BARDZO potrzebuje rozmiaru 98 w kolorze brązowym z szelkami.
                Dla jak dużych dzieci kupujecie ten rozmiar? Moja mała ma 2latka i 3 miesiące,
                90cm wzrostu.Mam nadzieję ,ze dobrze wybrałam rozmiar spodni.

Czy udało Wam się kupić?

Ile takie spodnie kosztują w Niemczech i ile kosztuje ewentualna wysyłka do
                Polski?
                • pade iva_marti 13.10.06, 09:59
                  Spodni nigdzie nie masad((
                  Odnośnie rozmiaru: moja córa ma skończone trzy lata, 104 wzrostu i rozmiar 98
                  wcale nie jest na nią za mały.... Czy inne ubranka z H&M, np. spodnie, też
                  kupujesz na 98?
                  • iva_marti Re: iva_marti 13.10.06, 11:32
                    Spodni nie kupowałam. Sukieneczki kupuje na 98.
                    Ktoś wystawiał na allegro te spodenki w rozmiarze 98 i porównałam wymiary z
                    tymi co ma w domu. Wyszło ,ze są jakieś 6 cm dłuższe. Ale ma w tym chodzić
                    kilka miesięcy więć nie bardzo chce mniejsze. Może jakoś da się podwinąć.
                    Ktoś na forum pisał,że w Niemczech jest cała rozmiarówka. Jeśli sie zgodzi i
                    cena będzie podobna jak u nas. może razem sobie zamówimy . Będzie taniej razem
                    opłacić przesyłke . Nie wiem ile kosztuje, ale pewnie sporo.
                    • monix123 Re: iva_marti 13.10.06, 19:57
                      W Londynie też jest pełna rozmiarówkasad Właśnie mi ciotka "doniosla"winkA u nas
                      ni ma.Może jeszcze będą???
                      Spodnie kosztują 14,99 funta.
                      Moja ma też ok 90 cm i też nie wiem jakie spodnie...buuu..myślę o 98,ale sama
                      nie wiem,bo ciuchy z H&M nosi na 86 i 92 i 98,badz tu madry i pisz wiersze.
                      • iva_marti Re: iva_marti 13.10.06, 20:21
                        Dziewczyna, która sprzedawała na allegro te spodnie. Podała takie wymiary
                        (rozmiar 98):

Rozmiar wg metki 98, 2-3 lata. {starcza naprawdę na dłużej, typowa rozmiarówka
                        H&M, nieco zaniżona względem rzeczywistości}
                        Wymiary:

*** długość od pasa - 57 cm

*** długość od kroku - 33 cm

*** szerokość w pasie min. 24 cm max 33 cm

*** szerokość nogawek ~21 cm

*** długość szelek min. 20 cm max 27 cm
                      • pade monix 13.10.06, 20:42
                        Nie przesadzajcie z tą długością, przecież dziecku nie będzie wygodnie. Te
                        spodnie mają w środku ściągacz, nie bardzo widzę możliwość większego
                        podwinięcia. Ok mają starczyć na dłużej, ale nie do przyszłej zimy, prawda?: ))
                        Na poważnie, moja córa ma 104 wzrostu, spodnie z h&m na 98 są na nią na styk i
                        teraz na zimę kupuję jej 104. Rok temu miała 93 cm i kupiłam jej kurtkę z hm na
                        92, wystarczyła do końca zimy.
                        Ja bym przymierzyła jakieś chłopięce, z nimi chyba nie ma takiego problemu i
                        oceniałabym, jeśli są za długie o więcej niż 5cm, kupiłabym mniejsze.
                        A jeśli chodzi o cenę, to jak widzę u nas są te spodnie najtańsze.
                        • iva_marti Re: monix 13.10.06, 21:00
                          Pade masz rację najprościej przymierzyć i wtedy wszystko jasne. Wydaje mi się
                          jednak, ze dla chłopców jest inna rozmiarówka. Koleżanka kupiła synkowi
                          kombinezon 98 i jest dużo wiekszy niż 98 dla dziewczynek (porównując kurtki).
                          Ja małej teraz kupowałam tą biała kurteczkę z odpinanymi rękawami w rozmiarze
                          98. Jest idealna,mniejsza była zbyt obcisła na swetrze .

Spodnie to jednak co innego i nie moga być zbyt długie . Oj ,oj
                          • monix123 Re: monix 13.10.06, 21:05
                            no pewnie ze najłatwiej przymierzyć.
                            Kurtkę przymierzyłam chłopiecą na 98 i byla spora,ale na bluzke cieniutką.
                            Spodni nie było w takim rozmiarze.
                            Jutro pojadę jeszcze raz żeby coś przymierzyć, bo fakt,ze nie mogą być za
                            wielkie.
                            Moze kurtkę na 98 a spodnie na 92smile
                            W tym roku kurtke miała na 86 i pod koniec była przymaława,a spodnie na 86 były
                            dalej leciutko podwiniętesmile
                            • iva_marti Re: monix 13.10.06, 21:09
                              Też myślałam o tym ,ze może spodnie na 92. A ta kurtka to taka dziwna:
                              szerokość ok , długość ok i tylko rękawy o jakieć 3 -4 cm za długie
                              • pade Re: monix 13.10.06, 21:20
                                A ja swojej córci kupiłam niedawno spódniczkę na 86smile)) I pewnie jeszcze do
                                wiosny wystarczysmile
    • monix123 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 14.10.06, 23:24
      Poprzymierzłam dziś moje dziecko do rozmiarówki 92 i 98 i dalej nic nie
      wiem.Ale skłaniam sie ku 92,bo 98 dużo za duze,nawet kurtka dzis wydawała mi
      sie duża. ehhh...
      • iva_marti Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 15.10.06, 00:23
        Wydaje mi się ,że rozmiary dla chłopców są inne. W poniedziałek pójdę z moją
        kurtką (rozmiar 98) do koleżanki . Ona kupiła synkowi taki kombinezon w
        rozmiarze 98 (oczywiście kolorystyke dla chłopca) i porównam. Wydaje mi się
        jednak ,że dla chłopców jest większa rozmiarówka.

Ja już nie spię po nocach przez ten nieszczęsny kombinezon. Najgorsze jest
        to ,że mi się nic innego nie podoba sad
        • monix123 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 15.10.06, 10:17
          Spodnie na pewno są takie same.Przymierzałam rózowe do czarnych - z chłopięcego
          działu.Były identyczne. Kurtki na oko też. Pani sprzedawczyni pytałam-
          powiedziała,że powinny być takie same.Jak mozesz to przymierz je do siebiesmileI
          daj znaćsmile
          • iva_marti Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 15.10.06, 10:54
            A były różowe na 98 lub na 92?
            Bo mi już w zasadzie wszystko jedno sad
            A przymierzałaś małej te spodnie?
          • iva_marti Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 15.10.06, 10:57
            Monix a może ciocia zgodzi sie kupić i wysłac do Polski?
            Ile kosztuje paczka do Polski?
            • monix123 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 15.10.06, 11:24
              Tak,przymierzałam,w jednym sklepie różowe 98,a w drugim różowe 92. 98 duuużo za
              duże, przede wszystkim za długie,chyba z 10-12 cm musiałyby być
              podwinięte.Przymierzyłam zeszłoroczny taki sam kombinezon na 86 i spodnie są
              teraz ok,więc myślę,że 92 spodnie u nas wystarczą,teraz tylko myślę o
              kurtce..ale mam problem no nie??hehe
              Nie mam pojecia ile przesyłka kosztuje. Ja chciałabym zeby mi kupiła, i znajomi
              będą jechac do Polski,moze uda sie przywieźć. Tutaj jedna mama mówiła że będzie
              w Miemczech,może spytaj się jej?
              • iva_marti Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 15.10.06, 11:34
                Ja mam kurtke na 98. Jak wcześniej pisałam gługość i szerokość ok (mierzone na
                polar), ale rękawy to jakies 3-4 cm za długie i ciągle dłonie jej wpadają w
                rękawy sad. Wieć jesli 92 nie jest duzo mniejsze to chyba jednak powinnyśmy
                kupić kombinezony na 92. Mierzyłam w sklepie kurteczke 86 i była mała.
                A ile w londynie kosztuje kurtka? A znasz ceny w Niemczech?
                Gdzie widziałaś te różowe spodnie? Myślisz ,że jeszcze moga być?
                • monix123 Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 15.10.06, 11:53
                  Kurtka 24,99 funtów, spodnie 14,99.
                  Różowe widziałam wczoraj 92 i 98,jedne w bytomiu w plejadzie,a drugie w zabrzu
                  w M1,ale już nie mam pojęcia gdzie które.
                  I tak się dziwię,że Wam udalo się dostać taktkie male kurtki, bo ja w H&M bywam
                  często i takiego szczęścia nie miałamcrying
                  Ciekawe czy do polski jesczze dotrą jakieś dostawy tych kombinezonów.
                  • iva_marti Re: H&M szukam spodni pomóżcie! 15.10.06, 20:17
                    Dzisiaj byłam u kolezanki. Porównałam kurtki. Ta dla dziewczynek jest
                    około 3-4 cm krótsza,
                    około 2-3 cm węższa -szerokość od pachy do pachy
                    okoł 2 cm mniej - szerokośc rękawów, rękawy są też jakieś 2-3 cm węższe
                    Przymierzałam też mojej małej spodnie jej synka. niby da się podwinąć , ale
                    jednak sporo za duże. Wyglądała jak Pi i Sigma ;-(
                    Decyduje się więc na rozmiar 92 (kurtka i spodnie).
                    Teraz tylko to upolować - a niestety pewnie się to nie uda.
                    Strasznie jestem zła .
                  • krasulas do Monix123 15.10.06, 21:15

Proszę - powiedz mi czy w Zabrzu lub Bytomiu widziałaś kurtki z omawianej
                    kolekcji?? Czy miałaś na myśli spodnie??
                    Ślędzę wątek ale już zwariowałamsmile Może za dużo weekendowego relaxu??smile
                    Generalnie poszukuję kurtki - 92 lub 98 (moja Zuzia ma 93 cm, 2,8roku)w wersji
                    różowej. Byłam dzisiaj w bytomskim H&M i nie ma nic nowego.
                    Zła jestem paskudnie - kupiłam już spodnie na 98 - owszem są ciut dłuższe - ale
                    w butach zimowych wygląda to całkiem normalnie. Kurtkę może kupię 92 - ale
                    pewniej byłoby mierzyć.

pozdrawiam ciepło
                    Ania
                    • monix123 Re: do Monix123 15.10.06, 21:31
                      Pisalam o spodniach, różowych.
                      Kurtki różowe i różowo-brązowe są tylko duuuuuuuuże.
                      Małych ni widu ni słychu, niestety.I nikt nie wie czy w ogóle jeszcze będąsad
                      • krasulas Re: do Monix123 15.10.06, 21:37
                        dzięki za infosad
                        A już chciałam do Zabrza frunąć!
                        Zamieszanie z tą kolekcją H&M paskudne!
                        Mi miłe i zapewne nie do końca poinformowane panie sprzedawczynie mówiły, że
                        powinny przyjść mniejsze rozmiary kurtek.
                        Ale...
                        pozdrawiam ciepło
                        A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka