donciaw 08.10.06, 09:49 Mieliście? Jedno czy dwuczęściowy? Co o nich sądzicie? Właśnie przymierzam się do kupna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika26kr Re: Kombinezony Cool Club?? 08.10.06, 09:59 Mialam w zeszlym roku - kupilam uzywany na allegro (za 40 zl) i byl non stop w uzyciu, wolalam go 100 razy od 3 razy drozszego Coccodrillo. Jednoczesciowy, cieply ale nie za gruby, super wygodny. Mimo ze uzywany i wiele razy prany przeze mnie wygladal ladnie. Chcialabym trafic na podobna okazje w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: Kombinezony Cool Club?? 08.10.06, 20:23 No właśnie: też jestem ciekawa, jakoś mało opinii o nich. Ja jednak już kupiłam: jest śliczny i wygląda bardzo porządnie (jednoczęściowy, z przewagą czerwieni); mam nadzieję, że się sprawdzi. Kupiłam też body i jakość jest znakomita! Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Kombinezony Cool Club?? 08.10.06, 20:59 tez widzialam u nas te kombinezony, reczywsicie wzorcnictwo maja fajne, niektore byly sliczne, zastanawialam sie tylko czy beda wystarczajaco cieple i czy nie beda szybko przemakaly. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Kombinezony Cool Club?? 08.10.06, 21:27 A jakie ceny? I czy były dwuczęściowe? Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: Kombinezony Cool Club?? 08.10.06, 22:14 We Wrocławiu były, ale wszystkie podobne, czyli i jedno i dwuczęściowe czerwone z szarym i białym (dla chłopca, nie oglądałam dla dziewczynek). Niestety nie przyglądałam się cenom dwuczęściowych, a jednocześciowe po 139 zł. Pani mówiła, że są nieprzemakalne. Tkanina fajna, podszyte polarem, z paskiem w pasie, wyglądają na ciepłe. Oczywiście śniegołapy, kaptur - odpinany. Myślę, że fajne.Dość grube, ale lekkie - wygląda, że dziecko (mój synek ma 20 m-cy) będzie mogło się swobodnie poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Kombinezony Cool Club?? 09.10.06, 10:08 A gdzie we Wrocławiu można kupić te kombinezony? Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: Kombinezony Cool Club?? 09.10.06, 11:09 W Smyku, czyli w Galerii Centrum. Cool Club to marka właśnie Smyka. Mają przystępne ceny i fajne ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Kombinezony Cool Club?? 09.10.06, 15:07 Hej, Ja mam taki kombinezon. Córka w nim chodziła dwa lata z rzędu, jednoczęściowy. Uzywalismy bardzo mało, bo akurat mieszkaliśmy w Hiszpanii i był kupowany tylko na okres świątecznego pobytu w POlsce, ale ten kombinezon jest bardzo ciepły, na polarze, nieprzemakalny, miał podwijane rękawy i nogawki (dlatego moglismy kupić większy i uzywać dwa lata. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kombinezony Cool Club?? 09.10.06, 15:49 Synek roczny miał taki jednoczęściowy, byłam bardzo zadowolona Niestety buyy CoolClub maja jakość fatalną, nie polecam Po dwóch miesiącach uzywania wytarł się materiał ochraniający kostkę w sandałach. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aga_drozdus Re: Kombinezony Cool Club?? 26.11.13, 12:15 Miałam 2 częściowy r 98 był super na sanki i na hasanie w śniegu ani razu nam nie przemógł bardzo dobra jakość materiału więc pomimo 2 sezonów wygląd jak nowy w tym roku tez kupilam Odpowiedz Link Zgłoś