Dodaj do ulubionych

Jumper GRACO

IP: *.* 24.05.01, 10:36
Czy ktoś miał może do czynienia z taki sprzętem? Chodzi mi konkretnie o to, od jakiego wieku dziecko może się w tym bawić i na jakiej zasadzie - czy tylko się huśtać, czy odbijać nóżkami od ziemi?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Jumper GRACO IP: *.* 25.05.01, 16:42
      Mamy taki sprzet juz od paru miesiecy i jestemy zachwyceni. Bardzo wzmacnia nozki i uczy pewnego stania. Sluzy tylko do odbijania nozkami (na instrukcji jest napisane, ze nie wolno dziecka w tym hustac). Moja corcia nauczyla sie balansowac bardzo szybko i teraz to uwielba, zwlaszcza w rytm muzyki. Wyglada troche jak baletnica okrecajac sie na jednej nodze. Duzo rzeczy moglam zrobic dzieki temu, ze ona sobie skakala (oczywiscie pod moim okiem).Jedna tylko uwaga. Trzeba miec w mieszkaniu specjalne progi w drzwiach, bo ten jumper ma specjalne zaciski do zawieszenia.A tak w ogole polecam.Magda
      • Gość: guest Re: Jumper GRACO IP: *.* 25.05.01, 16:44
        Aha, zapomnialam. Moje dziecko skakalo w tym od 5 miesiaca i bedzie musialo skonczyc skakanie jak tylko zacznie sama chodzic (tak jest w instrukcji). Magda
        • Gość: guest Re: Jumper GRACO IP: *.* 29.05.01, 11:02
          Dzięki za informację, właśnie tego mi brakowało. Mam taki sprzęt z drugiej ręki, stąd brak instrukcji. Ale sprawa kapitalna, nie? Moja mała tak fajnie odbija się nóżkami, jak przy pływaniu synchronicznym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka