Dodaj do ulubionych

dotyczy ABC Design

IP: *.* 29.06.01, 06:41
Hej, dziewczyny, chciałam Was prosić o Waszą opinię na temat spacerówki ABC Design.Pozdrawiamignis
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: dotyczy ABC Design IP: *.* 29.06.01, 12:41
      Kiedy? zastanawiałam die nad kupnem spacerówki tej firmy ale zaobsrewowałam, że bardzi płowieje tapicerka pod wpływem słońca i po jakim? czasie wózek brzydko wylšda. Być może ma inne zalety ale ja z niego zrezygnowałam.
    • Gość: guest Re: dotyczy ABC Design IP: *.* 29.06.01, 12:50
      Ja mam spacerówkę-parasolkę tej firmy z małymi kółkami, które niestety nie wytrzymują na naszych chodnikach, ale poza tym używam tego wózka drugi rok i nic się z nim nie dzieje.
    • Gość: guest Re: dotyczy ABC Design IP: *.* 29.06.01, 13:08
      Używałam spacerówki ABC Design ale nie parasolki, miała duże kółka - jednym słowem była super. A tapicerka wypłowiała mi na szczęście w jednym miejscu jak mi teściowa poradziła wyprać ją dodając Vanish. Spacerówki nawet tej samej firmy mogą być różne ale dla mnie to był najlepszy wózek a miałam ich kilka.
      • Gość: guest Re: dotyczy ABC Design IP: *.* 04.07.01, 07:42
        Hej Ignis!ja , a własciwie mój synuś jest posiadaczem wózka ABC - Focus 2000ja jestem z niego bardzo zadowolona - fakt, że jest dość ciężki (świadomiy wybór)ale za to świetnie sobie radzi w terenie, z łatwością można podjechać pod kraweżniki, znakomicie sprawdza się też w terenie piaszczystymjeśli będziesz chciała wiedzieć coś wiecej to się odezwij(może dziś na czacie wczoraj chyba cię nie było)PozdrawiamAgnieszka (agarad)
        • Gość: boguslawa Re: dotyczy ABC Design IP: *.* 04.03.02, 10:01
          czytam twój post pół roku po jego napisaniu, ale mam nadzieję, że nadal tak samo jesteś zadowolona z wózka firmy ABC Design typu Focus 2000. W maju będę mamą i właśnie zastanawiam się nad zakupem tego modelu lub modelu Focus GSL. Chciałabym dowiedzieć się o jego zaletach i wadach. Szczegółnie interesuje mnie kwestia funkcjonalności takich udogodnień jak regulowana rączka, przekładanie tył-przód i skaładanie za pomocą przycisku w rączce. Zamierzam wykorzystywać go jako wózek głęboki, czy to dobry pomysł? Oczekuję na odpowiedź. Pozdrawiam Ciebie i twojego Synka. Bogusia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka