Dodaj do ulubionych

sklepu z bucikami

IP: *.* 04.09.01, 08:43
Gdzie w Warszawie jest duży wybór bucików (róznych firm)dla maluchów? Interesują mnie butki jesienne w rozm. 23-24
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: sklepu z bucikami IP: *.* 06.09.01, 11:29
      Duzy wybór był w sklepie na ul. Puławskiej (przy Odyńca, na wysokości przystanku).
      • Gość: guest Re: sklepu z bucikami IP: *.* 06.09.01, 14:29
        dzisiaj kupiłyśmy nowe butki na jesień dla Marty firmy Bartek, nie dość że ładne to jeszcze wygodne i mięciutkie - w sklepie firmowym Bartka na Kamionku przy Al. Waszyngtonaco ciekawe identyczne butki w Smyku były za prawie 130 zł a tam kupiłysmy za 94 zł
        • Gość: foczka Re: sklepu z bucikami IP: *.* 07.09.01, 07:56
          Kasiu,W którym miejscu na Al.Waszygtona jest ten sklep. Często tędy przejeżdżam ale jakoś nie kojarzę. A w jakim kolorze kupiłyście te butki?Pozdrawiam,Ania
          • Gość: guest Re: sklepu z bucikami IP: *.* 08.09.01, 11:37
            Aniu to jest przy Kinowej - osiedle Kamionek kojarzysz? jadąć tramwajem czy autobusem na pewno widzisz spory budynek z delikatesami Robert prawda? to właśnie te budynki - dalej trochę jest sklep z AGD a na górze na antresoli są właśnie butki Bartka i to w takim wyborze że jeszcze tyle nie widziałam :)my kupiłysmy granatowe, oczywiście na życzenie mojej córki :)polecam ten sklep - kiedyś jeździłam daleko do miasta i przepłacałam a teraz okazuje się że mam pod nosem i taniej :)aha i polecam żebyś wzięła sobie Bartkową miarkę - wydrukowaną stópkę z rozmiarami, stawiasz pociechę na tej kartce i nie masz kłopotu z doborem numeruudanych zakupów
            • Gość: foczka Re: sklepu z bucikami IP: *.* 13.09.01, 08:28
              Kasiu,Dzięki za informację - trafiłam i kupiłam buciki. Faktycznie było w czym wybierać. Zastanawiam się tylko czy nie są troszeczkę za duże. No bo mój Kubuś ma sporą stópkę -15 cm (mierzoną na bosaka) a w bucikach jest 16 cm. Ale jak założę rajstopkę + skarpetkę - powinno być w sam raz. Co sądzisz? Trochę taki maluch 1,5 roku w bucikach rozm. 25 śmiesznie wygląda.Pozdrawiam,Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka