karollek18 13.11.06, 18:42 JESTEM W 34 TYGODNIU CIĄŻY I CHYBA CZAS JUZ WYBRAĆ WÓZEK. NO TAK, TYLKO JAKI? CZY KTOŚ MA WÓZEK BEBECAR (ICON LUB INNY TYP)? JAK SIĘ SPISUJE,A MOŻE INNY GODNY POLECENIA. CHCĘ WIELOFUNKCYJNY,ALE ŻEBY BYŁ LEKKI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusiamilusia Re: bebecar- może ktoś ma? 13.11.06, 22:48 mam, ale Trackera, ten na pewno nie jest lekki, poza tym wszystko mi w nim pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: bebecar- może ktoś ma? 14.11.06, 11:31 Hej, my mamy Bebecar tracker city jestesmy zadowoleni, niestety jest ciężki mieszkamy na trezcim piętrze gdybyśmy mieli wybierać jeszcze raz wózek to wybralibyśmy Bebecara. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: bebecar- może ktoś ma? 14.11.06, 12:21 Cześć, my mieliśmy raidera AT+ i był super pod każdym względem ale lekki na pewno nie (17kg) za to stabilny i wjeżdżał wszędzie. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
ewitka610 Re: bebecar- może ktoś ma? 14.11.06, 21:17 Mam Bebecar Tracker, jest super, jak nie trzeba go wnosić na piętro (ja trzymam w garażu) - jest strasznie ciężki i dość duży, co jeśli chodzi o gondolę jest dużą zaletą, a jeśli chodzi o spacerówkę, to już niekoniecznie (już w 2 roku życia dziecka na lato kupiliśmy składaną parasolkę). Jeśli nie musisz wózka wnosić na piętro, to polecam, wózek pokonuje wszelkie wertepy i dobrze sprawuje się na śniegu. A, jeszcze jedno, ja mam 4-kołowy i jest problem przy jeździe tyłem (np. jak wieje wiatr i nie chcę by dzidzi wiało w nos), znajoma ma 3- kołowy i ten jeździ we wszystkich kierunkach bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
malina2005 Re: bebecar- może ktoś ma? 14.11.06, 22:19 ja mam stylo at na pompowanych kolach skrętnych i jest super, zarówno gondola jak i spacerowka.wpisz w wyszukiwarkę na tym forum, bo kiedys dość duzo o nim pisalysmy ( my uzytkowniczki, ha, ha) Odpowiedz Link Zgłoś
pati44 Re: bebecar- może ktoś ma? 15.11.06, 09:26 ja będę miała w sobote Rversusa więc mogę ci opowiedzieć co i jak ale to będzie mój pierwszy wózek więc nie mam dużego porównania. No i na razie będzie stał w domku bo do terminu porodu jeszcze tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
lila_m Re: bebecar- może ktoś ma? 15.11.06, 21:47 Nasz syn jeździ Bebecarem Style. Gondola jest b.duża, wózek wygodny do prowadzenia po różnych podłożach, jestem z niego ogólnie b.zadowolona. Jedyna wada to jego gabarytowość (wkładanie do samochodu)i co za tym idzie waga. Na szczęście trzymamy go w komórce na parterze, nie wyobrażam sobie wchodzenie z nim na trzecie piętro. Lila Odpowiedz Link Zgłoś
monikarico Re: bebecar- może ktoś ma? 04.12.06, 00:27 Mam Trackera (gondola+ spacerówka i fotelik) mało używany ze względu na duży ogród, w kolorach czerwony+granat+jasno szary. Modeln z lipca 2005 roku. Duże pompowane skrętne koła.Wygląda jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś