Dodaj do ulubionych

jaki rozmiar?

IP: *.* 26.10.01, 12:10
Witajcie, zadam głupie pytanie... Na jaki romiar kupić dziecku kombinezon, jeżeli długość jej nóżek (od kroczku) liczy 25cm.? Może ktoś będzie wiedział...
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: jaki rozmiar? IP: *.* 26.10.01, 13:28
      może lepiej powiedz ile córcia ma wiekowo i mniej więcej centymetrów ? bo tak na długość nogi w kroku to nie wiem czy kupisz kombinezon...:(
      • Gość: guest Re: jaki rozmiar? IP: *.* 26.10.01, 13:54
        jasne! Mówiłam, że pytanie z gatunku "tych głupich":) Taki dziś mam chyba dzień:) To tak, Weronika ma 14m i wzrostu ok.80cm. Miłego dniasmile
        • Gość: guest Re: jaki rozmiar? IP: *.* 26.10.01, 14:46
          to najbezpieczniej kupić kombinezon na 86 cm lub na 92 jeśli dostaniesz ten rozmiar (przewaznie jest od razu 98 cm a to już za duży) - ale wydaje mi się że 86 powinien wystarczyć na całą zimę - trwa przecież w najlepszym wypadku 4 miesiące a dziecko p oskończeniu roku już tak intensywnie nie rośnie :)miłych zakupów
          • Gość: guest Re: jaki rozmiar? IP: *.* 26.10.01, 15:01
            Dzięki Kasia, życie mi ratujeszsmilePozdrawiam serdecznie
            • Gość: guest Re: jaki rozmiar? IP: *.* 29.10.01, 22:39
              Wando,z moich doswiadczen to sprobuj kombinezon w sklepie, gdzie w razie czego bedziesz mogla go wymienic - moja tesciowa qpila dla mojego Krzysia kombinezon, ktory musielismy zaraz zamienic - a i ten nastepny byl za ciasny, mimo tego, ze romiarowo teoretycznie odpowiedni.Poza tym wez do sklepu centymetr i po prostu w kombinezonie, ktory np. na 86 - zmierz dlugosc od kroku do stopek. Co Ty na to?
              • Gość: guest Re: jaki rozmiar? IP: *.* 04.11.01, 21:49
                Wpadłam na ten pomysł dzisiaj (z centymetrem), zresztą zdecydowałam, że 86 będzie za mały, natomiast rozmiaru 92 za cholerę nie mogę nigdzie dostać (widziałam wprawdzie ale cena 190zł, trochę mnie odstraszyła). Pozdrawiam i dziękuję - Wanda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka