Gość: Ewka IP: *.acn.waw.pl 20.02.05, 14:08 Czy ktoś leciał Luthanzą do Monachium? Jak oceniacie te linie lotnicze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smallbench Re: Luthanza IP: 80.50.49.* 20.02.05, 14:29 Luthansa??? buhahahahhaa :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smallbench Re: Luthanza IP: 80.50.49.* 20.02.05, 14:33 Jeśli pytasz i Lufthanse, to nie wiem. Słyszałem że mają jedzienie do kitu. Zresztą jak francuzi (myslałem że zwymiotuje) Ale chyba w tym roku sie na nich zdecyduje. Mają świetną promocje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Luthanza IP: *.client.comcast.net 21.02.05, 06:55 jestes w Polsce i pytasz o lot do Monachium ? to chyba nie to forum jesli chodzi o lot przez atlantyk to lecialem w tym roku i bylo naprawde OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Luthanza IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 08:44 Z Monachium lece do Miami - ale to już inna sprawa.Jestem ciekawa opini na temat lini lotniczych,ponieważ pierwszy raz lece Luthanzą! Odpowiedz Link Zgłoś
byt2 Re: Luthanza 21.02.05, 08:55 Wypadaloby choc poprawnie napisac nazwe tej linii lotniczej - Lufthansa - . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smallbench Re: Luthanza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:18 Przecież pisałem wyżej!!!!:) Luthansa:))))))))))))))) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Luthanza 21.02.05, 20:11 Jesli lecisz Lufthansa do Monachium, to malo prawdopodobne, ze to bedzie samolot lini 'prawdziwej' L. Raczej bedzie to maly samolot 'sieci' Star Alliance (czyli skupisko roznych lini lotniczych). Tak bylo ze mna dwukrotnie. Lecialem do Monachium, potem do LA i dopiero lot Niemcy - USA byl L, poprzedni byl poprzez polskiego przewoznika. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Luthanza IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 15:04 LUTHANZA - zadowoleni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smallbench Re: Luthanza IP: 80.50.49.* 21.02.05, 18:20 hahaha.. pytasz czy mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smallbench lut.. IP: 80.50.49.* 21.02.05, 18:21 hahaha.. pytasz czy mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
byt2 Smallbench & Ewa lutują ... 21.02.05, 19:43 i pisza ze one wiedza jak nazywa sie linia lotnicza LUFTHANSA , Ewa napisalo : LUTHANZA - zadowoleni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________________________________________________________ Smallbench napisalo : Przecież pisałem wyżej!!!!:) Luthansa:))))))))))))))) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: do Ewy IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.05, 20:18 Tyle co ja wiem o Lufthansie to: - bigosu nie podaja -kwaszonych ogorkow tez nie. -barszczu z uszkami tez nie (wkoncu po swietach) -pierogi nie wiem moze grochowka? -bilet drogi -rozmawiaja po niemiecku. Najlepiej to wykup BiznessClass,wtedy kazda Linia jest OK. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: do Ewy IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 24.02.05, 20:14 Ja latam Lufthansa bardzo czesto do europy z San Francisco i zawsze jestem zadowolony ,jedzenie jest OK. obsluga jest tez OK. Jezeli rozmawiasz po angielsku to nie ma zadnego problemu a szczegolnie na trasach miedzynarodowych a szczegolnie pomiedzy USA i europa. Dodam ze latam Business class. Pozd. z Kalifornii. Odpowiedz Link Zgłoś