Dodaj do ulubionych

Sklepy z zabawkami w Krakowie

IP: *.* 08.11.01, 20:04
Drogie Mamy!Szukamy ładnych zabawek dla pięciomiesięcznego malucha. Znacie jakiś dobry sklep w Krakowie?Pozdrawiamy! Anka i Dawidek
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Sklepy z zabawkami w Krakowie IP: *.* 27.11.01, 15:03
      Jest taki duży /do?ć/ sklep z zabawkami na Starowi?lnej. Mieszkam na Kurdwanowie i wiem ,że od czwartku 29.XI otwierajš tam duże centrum z firmowymi zabawkami, więc jak ci to po drodze, to możesz zobaczyć.
      • Gość: guest Re: Sklepy z zabawkami w Krakowie IP: *.* 27.11.01, 15:58
        Miszkam troszkę w innym miejscu - ul. Szuwarowa (od Kobierzyńskiej), ale chętnie wybrałabym się do tego centrum na Kurdwanów. Czy mogłabyś napisać gdzie dokładnie będzie to ulokowane?Pozdrawiam!
        • Gość: guest Re: Sklepy z zabawkami w Krakowie IP: *.* 27.11.01, 20:08
          Adres byl w ostatniej wkladce do Twojego dziecka. To ma byc sklep 750 m2 i to z Chicco!! Juz sopbie wyobrazam ceny
          • Gość: guest Re: Sklepy z zabawkami w Krakowie IP: *.* 27.11.01, 20:53
            No właśnie - CENY!!! No a tutaj najpierw Mikołaj później Gwiazdka. Sama nie wiem, wywalić kaskę na coś "firmowego", czy poszukać czegoś w przystępniejszej cenie, ale gdzie tego szukać????
        • Gość: guest Re: Sklepy z zabawkami w Krakowie IP: *.* 28.11.01, 10:42
          Piszę jeszcze raz o sklepie na Kurdwanowie - jeszcze go nie otwarli /jakie? trudno?ci "obiektywne"/, ale byłam tam, bo to dosłownie naprzeciw mojego domu i widziałam przez szybę jaki majš towar. Tam jest wszystko co wišże się z dziećmi - wózki, ubrania, butelki, jedzenie itp. Jeżeli chodzi o zabawki, to chyba nie tylko firmowe typu Chicco, bo leży pełno autek Wader, jakie? pluszki, które nie wyglšdajš specjalnie "ekskluzywnie", tak, że to Chicco, to chyba dla reklamy. Ale jakie będš ceny oczywi?cie nie wiem, bo jak pisałam jeszcze tam nie byłam /nie jestem też wła?cicielkš :) /. Wybiorę się tam jak otworzš i napiszę ci i jak - może jutro. pozdrawiam!
          • Gość: guest Re: Sklepy z zabawkami w Krakowie IP: *.* 28.11.01, 13:51
            No to czekam na relację i adres tego sklepu, albo jakieś strategiczne punkty, które ułatwią mi jego zlokalizowanie (nie bywam zbyt często w tamtych okolicach)Pozdrawiam!
            • Gość: guest Re: Sklepy z zabawkami w Krakowie IP: *.* 29.11.01, 11:54
              Jest sklepik z zabawkami w przejściu podziemnym przy dworcu głównym, nie duży, ale dosc dobrze zaopatrzony. Sama tam kupuję bo mi po drodze.
            • Gość: guest Re: Sklepy z zabawkami w Krakowie-nowy sklep na Kurdwanowie IP: *.* 30.11.01, 10:53
              Piszę na temat sklepu na kurdwanowie, bo wczoraj wybrałam się tam. Oto wrażenia: Jset to sklep głównie dla rodziców malutkich dzieci. Pół sklepu zajmujš wózki i mebelki dla dzieci/ceny do?ć przystępne, ale produkty markowe typu Chicco i Graco/, po?ciel itp. Jest też sporo jedzonka - mleko Nan Bifidus 2, które używam za 15.50, duży soczek Gerber Junior 1.40. Ubranka sš firmowe - FIXONI cena body 36 zł, bardzo ładne, i polskie body, troche brzydsze , ale za 9.50. Mimo wszystko ubranka zagraniczne nie sš tanie i np. spodnie ocieplane do kombinezonu FIXONI sš za 90 zł, a firmy Wójcik w sklepie z ubrankami na tym samym osiedlu za 60zł, oba ładne.Co tam jest jeszcze? Akcesoria dla niemowlšt typu Avent, rózne butelki, smoczki, podgrzewacze w ogromnym wyborze. A zabawki - powiem szczerze ja nic nie kupiłam/mam 2-letniego chłopca/ Jest dużo zabawek dla dzieci do roku - piszczšce pluszaczki, duże klockim maty do zabawy, grzechotki, piłeczki itp. Ale dla starszego - chyba tylko ciężarówki Wader, ale ma już takš. Dla dziewczynek - sporo lal dzidzusiów, wózeczków, ubranek. Trochę LEGO, ale bardzo mało, parę modeli samolotów do sklejania. W sumie pod względem zakupu zabawek, nie polecam,nie ma oszałamiajšcego wyboru, chyba ,że dla malucha.Co jeszcze? Jest dużo przestrzeni , można wybrać się z dzieckiem bez obawy zadeptania, ale polecam raczej ?wieżo upieczonym mamom, chcšcym kupić wózek/ ten, który ja mam jest o 80 zł tańszy niż na Lubicz, gdzie został kupiony/, odcišgacz itp.Adres: ul Wysłouchów, nad Biedronkš.Pozdrawiam, Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka