Gość: Sroka Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 12.02.02, 12:09 Moja Zuzia już dorosła do pierwszych butków. Czy mogłabym prosić o ich zdjęcie? Z góry dziekuję i pozdrwawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 12.02.02, 15:09 Zdjęcie wysyłam na priva. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Super paputki dla maluchów-proszę o zdjęcie IP: *.* 12.02.02, 19:40 Ja też bardzo proszę o zdjęcie. Pora kupić nowe buty.PozdrawiamLidka z Groszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljaworo Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 12.02.02, 19:33 Kasiu, czy mogłabyś również mi wysłać zdjęcie paputków.DziękujęLudekljaworowska@sampo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika11 Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 12.02.02, 22:06 Ja również proszę o zdjęcie!!!!Serdecznie pozdrawiamM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów- Zdjęcie w Sklepiku! IP: *.* 15.02.02, 17:33 Wszystkie mamy informuję że Kasia_M najwspanialszy moderator świata umieściła w Sklepiku zdjęcie paputów.Teraz juz wszystkie możecie je zobaczyć.Butki wyślę każdej mamie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipcio Re: Super paputki dla maluchów- Zdjęcie w Sklepiku! IP: *.* 15.02.02, 22:38 To i ja poproszę, granatowe (chyba, że są jakieś inne kolory, nowe?). Rozmiar 22 (jeśli rozmiarówka pokrywa się z innymi firmami). Czy są już większe rozmiary? Nie wiem jak powinnam postąpić, Kasiu, czy napisać do Ciebie na priva i podać namiary na mnie ? czy najpierw wysłać Ci pieniążki? Czy cena się nia zmieniła?Uff ale pytań...Z góry dzekuję, Ida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik_a Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 17.02.02, 23:09 KasiuJa też proszę o paputki - najlepiej granatowe, chyba 19 lub 20Co mam zrobić - pisać na priv?Bardzo ładnie proszę Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 18.02.02, 08:16 czesc Kasiu , widziałam takie butki i stasznie mi sie podobaja czy byłabyś tak uprzejma i wysłala je też dla mojego synka roz. 22 .Pozdrowienia zapraszam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipcio Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 22.02.02, 21:50 Dziękuję, Kasiu, za kapciuszki, doszły już w środę, tylko nie miałam czasu napisać. Są naprawdę fajne.Pozdrawiam, Ida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Super paputki-przesada!!!!! IP: *.* 26.02.02, 08:27 Kasiu czy wiesz,że na ul.Królewskiej wspominane przez Ciebie paputki kosztują 40zł?!!czy to aby nie przesada!?Nie wiem czy to jeszcze aktualne,ale czy mogłabym zamówić je u Ciebie? Pisz na priva: btw@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_D Re: Super paputki-przesada!!!!! IP: *.* 26.02.02, 22:09 Ja je widzialam w Szczecinie - kosztuja 43zl!!! Wiec chyba jednak zamowie u KasiMagda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadyga Re: Super paputki dla maluchów - również na ALEGRO !!! IP: *.* 26.02.02, 12:55 Kasiu? To Ty sprzedajesz te buciki ja myslałam, że tylko pośredniczysz? Widziałam Twoje ogłoszenie na ALEGRO. Czyli po prostu je sprzedajesz, tak????KmF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik Re: Super paputki dla maluchów - również na ALEGRO !!! IP: *.* 26.02.02, 14:10 Chwila, moment!Czy jesteś pewna, że na Allegro widziałaś Kasi ogłosznie?!Bo ja widziałam to ogłoszenie i nie jest ono Kasi, tylko kogoś kto ordynarnie zerżnął ogłosznie z tego forum, które jakiś czas temu dawała Kasia, a tamta osoba też jest z Krakowa i to może być mylące. Rozmawiałyśmy z Kasią o tym, ale Kasia nie chce robić z tego sprawy.Trzeba być pewnym tego, co się mówi.Ewa (przjaciółka Kasi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów - TO NIE JA!! IP: *.* 27.02.02, 08:18 Dzięki Ci Ewciu za obronę!!Nie mam nic wspólnego z handlem butkami na Allegro. Nic oprócz tego że ta osoba tak jak wiele z was kupiła u mnie butki. A przecież kazdej Emamie która chce zamawiam butki. Na tym forum, na Allegro ,na Kurniku i na wszystkich chatach i innych forach używam nick-a KATYK,uzywam też jak widać swojego prawdziwego imienia i nazwiska i Ullapa to nie ja.Bardzo mi przykro ze tak zostałam posądzona.pozdrawiam wszystkie Emamy Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izia DZIEWCZYNY>>>>>>>>>>>>>>> IP: *.* 28.02.02, 15:15 Hej,To wspaniale,że Kasia podjęła się posredniczenia w sprawie bucików. Ja tak jak i wiele innych e-mam nie miałabym szansy na ich zakup bez Kasi.Takie osoby to prawdziwy rarytas wśród nas. Poświęca SWÓJ czas na kupienie, zapakowanie i wysłanie bucików a przecież mogłaby tylko dac namiary na sklepy i już.... Kasiu i tak jesteś super!!!!!!!!! A to,że ktos chce zarobić na sprzedazy bucików na Allegro to jego prywatna sprawa Pozdrawiam serdecznie Izia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnia Re: DZIEWCZYNY>>>>>>>>>>>>>>> IP: *.* 28.02.02, 15:38 Iziu,jak najbardziej się z Tobą zgadzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Super paputki dla maluchów - do Kasi - paputkowej! IP: *.* 28.02.02, 15:56 Witaj Kasiu!Szczerze powiedziawszy ja też myslałam, że paputki na allegro są od Ciebie( sugerowałam sie zdjęciem, które zrobiłam dla Ciebie, ale przecież Ty wysłałaś je zapewne do tysiąca osób. Myslałam, że to Ty i nawet przez głowę mi nie przyszło, żeby robić z tego jakis problem. No bo przecież, nic złego by się nie działo, prawda. Dzięki Tobie mamy mozliwośc posiadania znacznie taniej super paputków (wreszcie córeczka do nich dorosła, więc blizej lata jeszcze raz się do Ciebie usmiechnę!!!) i to chyba w tym wszystkim jest najwazniejsze. Trochę dziwne dla mnie to całe zamieszanie, ale mnie często wiele rzeczy dziwi. Pozdrawiam Ciebie i Mikołaja - planuję ciepłą wiosną, latem odwiedzić znajomych w Krakowie, więc może się spotkamy na karmieniu rynkowych gołąbków. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola.P Re: Super paputki dla maluchów- do KASI IP: *.* 28.02.02, 20:07 Też jestem baaardzo zainteresowana ich kupnem. Proszę o kontaktlga.Paul@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 28.02.02, 22:28 Dziewczyny!Pozwolę sobie raz jeszcze zabrać głos w sprawie sprzedaży butków na Allegro. Nikt tu nie robi z tego sprawy, po prostu zaszokowało mnie, że osoba wystawiająca te butki tam, nie zadała sobie trudu, by sama swoimi słowami zareklamować owe paputki, tylko słowo w słowo przepisała to, co Kasia napiasała w swoim pierwszym poście o nich.To wszystko.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów-do Ewki IP: *.* 01.03.02, 14:37 kocham Cię Ewa za te słowa, i nie tylko za te. Za wszystkie które do mnie piszesz. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Super paputki dla maluchów-do KASI IP: *.* 01.03.02, 20:49 Kasiu dostałam butki, są prześliczne!!!Chciałabym zamówić u Ciebie już na "zaś" kolejne numery, ale to chyba bez sensu. Ach takie piękne, że aż mnie poniosło.Pozdrawiamy z PoznaniaLidka z Groszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: Super paputki dla maluchów-do LIDKI mamy Groszka i innych mam IP: *.* 02.03.02, 10:21 Cieszę się butki Ci sie podobają? Tobie tak, a Groszkowi?Jeśli będziesz chciała kolejne to pisz!!Wyślę Ci napewno.Chociaz troche podle sie czuje po tych oskarżeniach o handelek na Allegro.Ale myślę że wszystko się wyjaśni ponieważ któraś krakowska mama poszła wczoraj bezpośrednio do producenta po butki i zapłaciła, no myślę że sama to powie. Czy ja coś zarabiam?Pozdrawim Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeataW Re: Super paputki - ale ta poczta ździera IP: *.* 03.03.02, 18:31 cześć dziewczynypisalyście, że w sklepie paputki kosztują drogo, ale jak do ich ceny 30,- doliczycie 5 zl za przesyłkę i 4 zł za przekaz pocztowy do Kasi, to koszt jest 39zł( A do tego ile kłopotu dle kasi i dla nas)> Aha, Kasia pisze, ze można płacić u listonosza i kosztuje to wtedy 41zl. NIezły interes dla poczty, prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: Super paputki - ale ta poczta ździera IP: *.* 04.03.02, 10:11 Dla mnie to nie kłopot!! Żaden. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: Super paputki - ale ta poczta ździera IP: *.* 21.04.02, 13:58 Czy coś już słychać o większych rozmiarach paputków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynka Re: Super paputki - ale ta poczta ździera IP: *.* 26.09.02, 19:59 Kasiu, proszę odezwij się bo bardzo mi zależy na zamówieniu super paputków dla mojego Małego, kupię od razu więcej par, tylko daj mie znać jaka jest cena i warunki zamówienia oraz kolory!lucymm@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannaz Re: Super paputki dla maluchów IP: *.* 12.04.02, 13:53 Kasiu- zgubiłam gdzies twoje namiary i adres emailowy. Chcę zamówic nowe paputki rozmiar 23 w kolorze granatowym. Prosze o kontaktJoanna z Zosią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziejka Re: Sklep internetowy IP: *.* 27.09.02, 07:21 Już mozna kupić buciki poprzez internet: http://www.spdesign.biz/sklep02_pl.htmlTylko czemu cena jest taka koszmarna? Odpowiedz Link Zgłoś