Dodaj do ulubionych

ZABAWKI PLAYMOBIL

IP: *.* 30.11.01, 11:34
Nagle zniknęły ze Smyka ,wiecie może gdzie kupić zestawy Playmobil-ludziki, zamki,okręty,domek,pokoiki,stragany i masę różnych różności.A może widziałyście gdzieś w internecie-kiedyś rozprowadzała je firma Toma Plus z Katowic.Pomóżcie ,bo nam się bardzo podobają te zabawki.
Obserwuj wątek
    • schiraz Re: zabawki playmobil 16.05.14, 15:38
      W moim Rossmanie jest cały regał w "cenach na do widzenia" figurki za 3 zł, zestawy od 28 zł. jakie konkretnie Cię interesują? Jutro tam będę i mogę zrobić zdjęcie tych zestawów. Cała ściana i to już od dawna, chyba nikt nie jest tym zainteresowany. Rossman w maleńkim miasteczku w Wielkopolsce. Patrzę na ceny ze strony delfinki.pl i widzę, że o ponad połowę taniej jest. Tylko nie ma tej serii 1,2,3. Kojarzę, że ani jedno pudełko nie było żółte.
      • meg0814 Re: zabawki playmobil 16.05.14, 16:12
        Myślę, że przez 13 lat zdążyła już znaleźć i kupić wink
      • emwu55 Re: zabawki playmobil 16.05.14, 16:50
        Bardzo Cię proszę o informację czy są zestawy ze złotymi rycerzami i wilkami, zestawy z serii chińskiej mam w domu totalnego maniaka i szukam namiętnie a jeszcze w takich fajnych cenach to w ogóle bomba. U mnie w Rossmannie nigdy nie był Playmobil. Gdybyś mogła zerknąć byłabym Twoją dłużniczką.
        • schiraz Re: zabawki playmobil 16.05.14, 18:07
          Zerknę oczywiście. Przepraszam bo nie spojrzałam na datę smile To znaczy datę założenia wątku bo ktoś odpowiedział na ten post przede mną, reklamując sklep, a potem został wycięty i zostałam tylko ja jako odpowiadająca smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka