Dodaj do ulubionych

fotelik, a pasy E11....?

IP: *.* 14.01.02, 14:13
Już wiem, że różne foteliki pasują do różnych pasów...Najczęściej są to E41, czytałam też o E4.A czy ktoś ma w samochodzie pasy E11 i używa fotelika?Jeszcze nie kupowałam, więc nie wiem, ale może ktoś mnie oświeci i coś doradzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: fotelik, a pasy E11....? IP: *.* 14.01.02, 16:10
      może prościej będzie jak powiesz jaki to samochódsmile łatwiej będzie się zorientować - bo nie każda z nas jeżdzi na codzien samochodem i czasem dość trudno określić :)
      • Gość: guest Re: fotelik, a pasy E11....? IP: *.* 15.01.02, 07:57
        Nissan Almera
    • Gość: guest Re: fotelik, a pasy E11....? IP: *.* 15.01.02, 08:25
      Jeśli więc wyjaśnisz co te symbole oznaczają to może będę w stanie coś doradzić :what:
    • Gość: Kasia_M Re: fotelik, a pasy E11....? IP: *.* 15.01.02, 10:42
      Wiesiu oznaczenia określają długość pasów, ich napięcie i różne techniczne sprawy - o którcyh szczerze mówiąc więcej nei wiem :) ale w tej kwestii chodzi o ich długość np pasy E41 są najdłuższe i nie ma z nimi kłopotu w montowaniu nosidełek dla noworodków a w pasach E4 już jest z tym kłopot :(
      • Gość: guest Re: fotelik, a pasy E11....? IP: *.* 15.01.02, 11:23
        Skoro tak, to niewiele doradzę, ...choć - najkrótsze są w końcu pasy biodrowe, a tylko niektóre foteliki można przypinać pasem biodrowym. Informacje o typach fotelików , które ten warunek spełniają są parę wątków niżej pt tytułem "Fotelik przypinany pasem biodrowym"- czy się "wstrzeliłam" z tą odpowiedzią :what:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka