Dodaj do ulubionych

Babe Car Rider AT+

IP: *.* 28.01.02, 21:16
Czy wśród Was znajdzie się użytkowniczka w/w wózka ?Liczę na Wasze opinie. Spodobał mi się ten właśnie model i zastanawiam się czy nadaje się on na nasze polskie (warszawskie) warunki: krawężniki, chodniki, wertepy, schody, sklepy i tp. Szczególnie te skręcające kółka...Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bachotek Re: Babe Car Rider AT+ IP: *.* 28.01.02, 21:55
      Wózek jest idealny !!! Miałam tradycyjną gondolę i wydawało mi się, że nie jest źle. Zmieniłam na spacerówkę Babe Car Rider AT+ i jest super. Prowadzi się doskonale w każdych warunkach. Po gładkiej nawierzchni z odblokowanymi kołami możesz manewrowac spokojnie(nawet między wąskimi półkami w sklepie) na zablokowanych (zawsze mają lekki skręt) bez trudu przejedziesz po kazdych wertepach. Mieszkam w okolicy gdzie chodniki nie istnieją a drogi asfaltowe też nie należą do standardu. W tych warunkach wózek sprawdza się doskonale. Szczerze polecam. Gdyby dziś rodziło się moje dziekco kupiłabym Babe Car Rider AT+ gondola+spacerówka+ fotelik samochodowy.
      • Gość: A Re: Babe Car Rider AT+ IP: *.* 28.01.02, 22:06
        Dzięki za info, byłam już zdesperowana. Twoja odpowiedź napawa mnie otuchą.
      • Gość: ewaw Re: Babe Car Rider AT+ IP: *.* 28.01.02, 22:59
        cześć dziewczyny,ja też go mam , jest poprostu suuuuper, Kasia ma racje ze można nim wszędzie wjechać.Dziwi mnie fakt ze w "Dziecku" wózkiem roku jest bodajżeGraco lub Peg-Perego (już nie pamiętam).Niektórzy uważaja ze jest za drogi , a ja uważam że cena jest własćiwa jeżeli ktoś chce mieć wózwk na więcej niż jedno dziecko(ja chcę jeszcze jedno) ,a nasze polskie wózki czasami niewytrzymują nawet jednego dzidziusia,(a słyszałam od znajomego ze chicco też są bardzo słabe , non stop sie psują )pozdrawiam ewaPs.Bardzo dużo kobiet pytało mnie gdy jechałam nim z moim maleństwem gdie taki wózek kupiłam , teraz sa już chyba wszędzie.
    • Gość: Bachotek Re: Babe Car Rider AT+ IP: *.* 29.01.02, 08:36
      Ach, zapomniałam wcześniej napisać, że ma jedną wadę. Jest dość ciężki ok 12 kg. Jeśli musiałabyś go przenosić np. po schodach to będzie dość trudne. No i po złożeniu też nie należy do najmniejszych. Do bagażnika średniego samochodu wchodzi bez problemu ale nie jestem pewna czy wejdzie do małego bagażnika. Jeśli jednak powyższe trudnosci Ciebie nie dotyczą to jestem pewna, że będziesz zadowolona z wyboru. Pozdrawiam Kasia
      • Gość: ewak Re: Babe Car Rider AT+ IP: *.* 01.02.02, 10:26
        My tez myślimy o Raiderze AT+ (spacerówka + gondola + fotelik), mimo, że nie mamy do końca rozwiązanej sprawy wózkowni, do której i tak pół piętra musiałabym go sprowadzać, a samą gondolę niestety chyba taszczyć z Dzidzią na 3 piętro. Może jestem zbytnią optymistką, ale za cenę wygody jeżdżenia, nie przeraża mnie to. W ostatnią sobotę oglądaliśmy go, tym razem gruntownie, w Mothercare na Marszałkowskiej. Fajnie jeździ i łatwo się składa. Mężowi udaje się go rozkładać jedną ręką. Na stronie importera www.godex.com.pl (lub bez com) jest lista sklepów sprzedających i oczywiście info o wózkach. Pozdrawiam Rodziców, a szczególnie miłośników AT+EwaK
        • Gość: ewak Re: Babe Car Rider AT+ IP: *.* 01.02.02, 11:54
          Dzwoniłam przed chwilą do Centrum Dziec. na Ostrobramską (W-wa) tel 6136933 i szykuje sie nowa kolekcja Raidera (pewnie głównie jeśli chodzi o kolory), zapowiadali też trójkołowca, ale nie wiadomo kiedy będzie. Rozwiali plotkę o wzroście VAT na wózki. Jedyne co może skoczyć to mebelki dziecięce, ale pewnie jeszcze nie w lutym.EwaK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka