asiunia73 22.11.06, 09:12 NA pewno jest seria o Króliku Bystrzaku, ale czy jest coś może innego, dla bystrego 5,5 latak kompletnie niezainteresowanego nauką literek i liczenia? Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewkka Re: Jaki program edukacyjny dla 5-6 latka 22.11.06, 09:42 Ja polecam: 1. Bolek i Lolek nauka czytania i pisania 2. Bolek i lolek Język angielski 3. Przedszkole Kubusia Puchatka: średniaki i Starszaki Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Jaki program edukacyjny dla 5-6 latka 22.11.06, 09:48 bystrzaka polecam - dla przedszkolaka dla mojego 5-latka łatwy ale go lubi - dla zerówki socratesa www.merlin.com.pl/frontend/towar/260804 bolka i lolka (może literkami się zainteesuje, bo program wg mnie najlepszy) www.merlin.com.pl/frontend/towar/419877 Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Jaki program edukacyjny dla 5-6 latka 22.11.06, 09:53 A ja polecam Ci programy edukacyjne z Reksiem - niestety nie pamiętam tytułów dokładnie, ale na okładkach opakowań tych płytek jest Reksio po prostu. Mój syn ma już naukę literek z reksiem, jest tam bardzo wiele fajnych gier i zabaw, podczas których dzieciak chcąc nie chcąc przyswaja litery. teraz na Mikołaja syn dostanie m.in. płytę z Reksiem - nauka liczenia. Tą ostatnią mój mąż kupił w Tesco, tak więc jest ogólnie dostępna. Pierwszą (naukę literek) przyuważyłam w katalogu "Klubu dla Ciebie" i zamówiłam. Polecam naprawdę. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Jaki program edukacyjny dla 5-6 latka 22.11.06, 12:31 Polecam Naukę czytania z Reksiem - moje dziecko nauczyło się wszystkich literek bardzo szybko, program łatwy do obsługi i wiele róznych ciekawych zadań. Koszty nie są wysokie - nawet w Smyku widziałam chyba za ok. 29 zł? Gdzieś widziałam tez za 19,90. Odpowiedz Link Zgłoś