kakak8 22.11.06, 11:07 Witam. tak jak w temacie, chciaabym kupić i wysłać prosto ze sklepu prezent dla chrześniaka który mieszka w innym mieście. czy znacie takie sklepy jesli tak to bardzo proszę o namiar. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piastka Re: sklep internetowy który wysyła "jako prezent" 22.11.06, 11:42 Wydaje mi się, że wszystkie sklepy mogą wysłać towar na wskazany przez Ciebie adres... Chyba, że masz na myśli jakieś dodatki - typu opakowanie, kartka z życzeniami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: sklep internetowy który wysyła "jako prezent" 22.11.06, 13:40 www.merlin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 www.leomark.pl 22.11.06, 15:47 Ten sklep na 100% wysyla zakupy pod inny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
bayeczka www.kidiland.pl 22.11.06, 17:12 www.kidiland.pl Szczegóły [np. cena] do uzgodnienia mailowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kakak8 Re: www.kidiland.pl 22.11.06, 17:55 Jak zwykle jesteści niezawodne! wielkie dzięki;-}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
babystyle Re: sklep internetowy który wysyła "jako prezent" 23.11.06, 13:59 Kakak8, prowadzę sklep internetowy dla dzieci. Mam ubranka, wozki, foteliki, ksiazeczki, zabawki i inne rzeczy dla Dzieci. Ostatnio również wprowadziliśmy do sklepu rzecz wspaniałą na prezent a mianowicie: "Odcisk Bobasa". Mozna dzieki niemu zrobic odcisk rączki albo nozki dziecka. Mysle, ze wspaniala pamiatka dla Rodzicow, jak i dla samego dziecka, kiedy w przyszlosci, np. w swoje 18 urodziny zobaczy pudeleczko ze swoja malutką nozka albo raczka Jeśli tylko sobie zażyczysz to oczywiście możemy zapakować Ci prezent dla chrześniaka w pudełko opakowane kolorowym papierem, z wielką, kolorową kokardą. Wystarczy tylko, abyś napisała w notatce do zamówienia, ze prosisz o zapakowanie przesyłki w pudełko z kolorowym papierem i kokardą i podała adres, na który mamy wysłać prezent i już Zanim podejmiesz decyzję co do zakupu, zapoznaj się z rzeczami jakie mam w sklepiku www.babystyle.pl - Pozdrawiam, Agnieszka _______________________________________________ BabyStyle.pl - Ubierz ze Stylem swojego Maluszka Odpowiedz Link Zgłoś