Dodaj do ulubionych

Fotelik dla 4-latka

IP: *.* 13.06.02, 10:05
Mam prośbę o opinie na temat fotelików samochodowych dla starszych dzieci. Tak się składa, że muszę wymienić fotelik synkowi (mały waży teraz około 17 kg) i chciałabym kupić jak najwygodniejszy. Marzy mi się, żeby był rozkładany do spania, z bocznymi osłonami na główkę śpiącego malca. Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem z takiego zakupu? Jeszcze jakiś czas potrwa, zanim mały dorośnie do poduszki, więc chciałabym te pieniądze wydać sensownie. Czy są np. foteliki od razu przygotowane z myślą o starszych dzieciach? CZyli np. nie 9-36 kg, a 15-36????Proszę o rady!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiek Re: Fotelik dla 4-latka IP: *.* 13.06.02, 10:16
      Wiele już było o fotelikach z tego zakresu wagowego. Poszperaj troszkę a na pewno znajdziesz.
    • Gość: Gosiafka Re: Fotelik dla 4-latka IP: *.* 13.06.02, 10:19
      Moja Ada (4latka) jeździ w foteliku Bebe Confort "Absorber" i bardzo sobie to chwali :) Fotelik jest odchylany do tyłu (o jeden stopień) ma boczne osłonki i dodatkowo przypinaną poduszeczkę ,podstawki pod rączki no i oczywiście rośnie z dzieckim z czasem pozostawia się tylko siedzisko.Nie jest tak wygodny do spania jak foteliki 0 - 18 kg ,ale moja Ada śpi tam smacznie :sleep: Pozdrowionka Gosia aha koleżanka ma też wersję Maxi CosiRoni do 36 kg i też sobie chwali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka