Gość: mgroch IP: *.* 15.07.02, 17:21 prosze moze ktos z was zna adres gdzie mozna zamowic taki stroj kapielowy w internecie.Nigdzie nie moge kupic...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoko Re: ciążowy stroj kąpielowy IP: *.* 15.07.02, 18:43 Jeżeli jesteś z Warszawy to widziałam takie stroje typowo ciążowe w Decathlonie czy jakoś tak, w Markach na przeciwko M1. Szczerze przyznam że cena takowych strojów zwaliła mnie z nóg, ale jeśli kogoś stać to było tam kilka modeli.Pozdrawiam. Aga mama Cezarka i prawie 18-sto tygodniowej fasolki w brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiorek Re: ciążowy stroj kąpielowy IP: *.* 16.07.02, 12:41 Hej taki kostium dla brzuchatki mozna kupić w sklepie Mothercare. Bardzo ładne, teraz nawet widziałam przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola_J Re: ciążowy stroj kąpielowy IP: *.* 16.07.02, 20:02 Ja mam taki kostium po swojej ciąży i mogłabym go sprzedać . Jest w roz. ok. 38 , kupiony w KappAhl , jest w kolorach zielonych bez wzorków. Chciałabym za niego 40 zł .Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgroch Re: ciążowy stroj kąpielowy IP: *.* 17.07.02, 08:46 ola dzikeuje ale ja mam rozmiar ok 40/42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aluc Re: ciążowy stroj kąpielowy IP: *.* 21.07.02, 22:53 Marcia - ja nosiłam do samego końca zwykły Speedo nieciążowy przedciążowy - brzuch i biust mieściły się świetnie, a wyglądały jeszcze lepiej dodam, że do modelek nie należę, kostium był 42, ja pewnie trochę lepiej Odpowiedz Link Zgłoś