Dodaj do ulubionych

Wózek Emmaljunga

IP: *.* 22.08.02, 19:41
W styczniu spodziewamy się drugiego maluszka, a tymczasem nasz Kacper będzie miał wtedy zaledwie półtora roku. Czasami istnieje potrzeba, aby jechać z dziećmi gdzieś dalej (tzn. mama + 2 szkrabów) i dlatego chciałabym kupić jesienią - zimą wózek Emmaljunga, ale taki, na którym można zamocować siedzisko dla starszego dziecka. Byłam w sklepie Emmaljungi i nowy wózek trochę przekracza moje możliwości finansowe, więc chciałabym się zorientować, czy może ktoś z Was nie będzie chciał w tym okresie sprzedac takowego wózeczka?zastanawialiśmy się również nad wózkami dla bliźniaków, ale one na pewno też są drogie, ale przede wszystkim nie zmieszczą się do windy.Pozdrówki dla wszystkich - Magda z Rodzinką
Obserwuj wątek
    • Gość: yas Re: Wózek Emmaljunga IP: *.* 23.08.02, 21:23
      Witaj MagdoJa widziałam taki wózek z domontowywana nakładką dla strszego dziecka w wózkach firmy Implast. Zobacz na ich stronie.Pozdrawiam Jaga
    • Gość: marta.n Re: Wózek Emmaljunga IP: *.* 24.08.02, 22:09
      Witaj,mam do sprzedania taki wózek jeżeli jesteś zainteresowana to zajrzyj na:http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_sprzedam&key=1029878252&first=1029920946&last=1029829301Co do ceny mogę podyskutować. Proszę o kontakt na priva. Pozdrowienia Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka