Dodaj do ulubionych

Jaka huśtawkę

IP: *.* 26.08.02, 08:19
Dziewczyny poradzcie .Chciałam kupić huśtawkę do domu . Jest ich sporo na rynku i niewiem na jaką się zdecydować . Na co mam zwrócić uwagę przy kupnie . Może macie swoje typy ?Pozdrawiam Renata
Obserwuj wątek
    • Gość: beatach Re: Jaka huśtawkę IP: *.* 26.08.02, 10:19
      Szkoda ze nie podalas wieku dzieci. Moj Maximilian ma hustawke z firmy Chicco, taka ktora mozna i w domu uzywac i na dworze. Rozkladana (sztanki sa metalowe)z plastikowym siodelkiem. Dodatkowo pasek zapinany przy brzuszku i sposzczany plastikowy ochraniacz. Hustawka ma mu slozyc do wieku mniej wjecej trzech lat. Jak narazie jestesmy zadowoleni bardzo z zakupu a maly ma wielka frajde.Jeszcze dodam ze fajnie ze mozna ja zlozyc, wtedy nie zajmuje wiele miejsca i zawsze latwo mazna ja rozlozyc.PozdrawiamBeataCh
    • Gość: beatach Re: Jaka huśtawkę IP: *.* 26.08.02, 10:19
      Szkoda ze nie podalas wieku dzieci. Moj Maximilian ma hustawke z firmy Chicco, taka ktora mozna i w domu uzywac i na dworze. Rozkladana (sztangi sa metalowe)z plastikowym siodelkiem. Dodatkowo pasek zapinany przy brzuszku i sposzczany plastikowy ochraniacz. Hustawka ma mu slozyc do wieku mniej wjecej trzech lat. Jak narazie jestesmy zadowoleni bardzo z zakupu a maly ma wielka frajde.Jeszcze dodam ze fajnie ze mozna ja zlozyc, wtedy nie zajmuje wiele miejsca i zawsze latwo mazna ja rozlozyc.PozdrawiamBeataCh
    • Gość: beatach Re: Jaka huśtawkę IP: *.* 26.08.02, 10:20
      Szkoda ze nie podalas wieku dzieci. Moj Maximilian ma hustawke z firmy Chicco, taka ktora mozna i w domu uzywac i na dworze. Rozkladana (sztangi sa metalowe)z plastikowym siodelkiem. Dodatkowo pasek zapinany przy brzuszku i sposzczany plastikowy ochraniacz. Hustawka ma mu slozyc do wieku mniej wjecej trzech lat. Jak narazie jestesmy zadowoleni bardzo z zakupu a maly ma wielka frajde.Jeszcze dodam ze fajnie ze mozna ja zlozyc, wtedy nie zajmuje wiele miejsca i zawsze latwo mazna ja rozlozyc.PozdrawiamBeataCh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka