malgra 03.12.06, 23:40 chciałabym kupić sobie jakiś sprzęt do ćwiczeń(brzuch,uda) ale zupełnie nie wiem co. Myślałam o czyms w rodzaju orbitrek. Możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 00:04 karnet do klubu fitness ja tam się w odmu nie jestem w stanie zmobilizować Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0422 Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 07:28 Witam Nam Pan z salonu sportowego polecił wioślarza York,którego kupilismy. Musze przyznac ze jestem zadowolona (a byłam wczesniej przeciwniczka takich urzadzeń) i maz też. Polecam tym bardziej ze i cenowo nie bylo szoku- ok. 1.500 zł pozdrawiam k. ps. jak ktos bardzo chce to sie zmobilizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 07:46 Zainwestuj specjalne krzesło gimnastyczne np takie : ericzworkz.free.fr/wordpress/images/sex3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: chętnie ale nie mam z kim dziecka zostawić 04.12.06, 11:01 dlatego szukam czegos do domu Odpowiedz Link Zgłoś
pyza3d33 Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 11:49 Karimata,ciezarki,tzw.motylek na cwiczenia miesni ud.Tanio,zajmuje malo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 12:23 ja mam stepper skrętny, odchudziłam dzięki temu nogi, ale myślę że orbitrek jest jeszcze lepszy bo używasz więcej mięśni - ja też bym sobie chętnie kupiła ale nie mam gdzie postawić Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 12:53 odradzam wiosla - zawalisko w domu, zadnych efektow. to jest moze jedynie moje zdanie - nikt z rodziny i znajomych nie chcial tego zlomu, wiec teraz sobie zalega na strychu. heh swietny sprzecik i kalorie liczyl jedeno machniecie chyba 2 kalorie interesujaca metoda. moze na jakiegos zloma trafilam, po cenie nie wydaje mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 13:06 może coś o napędzie jądrowym ewentualnie atomowym Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 13:06 na przykład takie urządzenie : jajko.acn.waw.pl/obrazki/sklep/vibra2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: do arnikaarnika 04.12.06, 13:52 nie otwieram nieznanych linków a sądząc po Twoich postach jest tam pewnie jakiś super hiper wibrator(sądząc po ,,vibra2''). Masz problem ze zrozumieniem czy jak? Pytałam o sprzęt gimnastyczny a nie erotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 22:28 karnet na aerobik do klubu, nie wierze w ciwczenia w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
aarian Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 04.12.06, 22:33 majan2 napisała: > karnet na aerobik do klubu, nie wierze w ciwczenia w domu. a ja wierze, bo wlasnie dzieki 'swoim' cwiczeniom schudlam. jestem szczuplejsza niz przed pierwsza ciaza. a na silownie nie chodzilam, bo nie mialam czasu. za to na basen przez cale wakacje, ale teraz jakos mi sie nie chce. pozostaly cwieczenia, ktore wykonuje systematycznie Odpowiedz Link Zgłoś
trufla3 Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 05.12.06, 00:26 polecam orbitreka.Gdy odchudzalam sie rewelacyjnie modelowal sylwetke.Do biegania zakladalam pas i ubieralam bluze.Teraz zbieram sily od 3 tygodni ale z mizernym skutkiem.Dostalam leeeenia!!! .... Pati Trufla i jej kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
plochaczek a tzw.narciarz?? 05.12.06, 13:01 co powiecie o tym sprzecie? nadaje sie na powrot do formy "przedciazowej" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: uwaga! chwalę się 05.12.06, 17:37 kupiłam sobie dzisiaj urządzenie,które nazywa się Elliptical Strider 550.Mam mocne postanowienie ćwiczyć na nim przynajmniej z godzinkę dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: jaki sprzęt gimnastyczny kupić? 05.12.06, 18:13 hucznie moge polecic kasete z cwiczeniami Cindy Crawford + hantle 0,5-1 kg. Dokupilam jeszcze sobei sprezyne takie cos co wkladasz miedzy nogi. Nie mialam pojecia ze istnieja miesnie ktore poczulam dopiero ze sa po cwiczeniach z ta sprezyna. Odpowiedz Link Zgłoś