Gość: gerber IP: *.* 09.09.02, 09:17 Czy któraś z Was-drogie mamy ma taki wózek, jeśli tak to jak się sprawuje, czy jest ciężki, jak pokonuje nierówności chodników?!Czy jest on produkcji polskiej???Każda opinia będzie dla mnie baaaardzo cenna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gugusiaczek Re: Wózek Probaby IP: *.* 09.09.02, 11:13 WitamJestem w posiadaniu takiego wozka.Co prawda mam go od 2 m-cyale jestem z niego zadowolona.Probaby to nic innego jak Baby welt na polski rynek(przynajmniej takie mam inf.).wozek jest niemiecki.5 lat temu uzywalam takiego wozka tylko pod nazwa ABC DESIGNE(tez prod.niemieckiej)i nie mialam zadnych zastrzezen.Uzywalam go blisko 4 lata i tylko raz byl naprawiany,dlatego tez zdecydowalam sie i teraz na jego zakup.Dla mnie najwazniejsza rzecza byla przekladana raczka(szalenie istotna,np.przy duzym wietrze i sloncu),szerokosc siedliska(rownie odpowiednia zwlaszcza w zimie,kiedy dziecko jest w spiworze i kombinezonie),duze kola odpowiednie na nasze drogi.Brakowala mi jedynie pokrowca na nogi(dokupilam nie orginalny) i folii przeciwdeszczowej (rowniez nie mialam klopotu z dokupieniem).Jest napewno tawrdszy w zawieszeniu i na poczatku ciezko sie przyzwyczaic do prowadzenie ale to kwestia czasu.Ponad to cena tez jest ok.jesli zastanawiasz sie nad kupnem wozka a chcesz bardziej komfortowy ale i za wieksze pieniadze polecam Peg Perego Atlantico.Tyle ze wydatek rzedu 1000 zl.Serdecznie pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś