Dodaj do ulubionych

kocyk z polaru

IP: *.* 25.10.02, 11:29
Chciałabym kupić synkowi kocyk z polaru. Pytałam juz w kilku sklepach, ale wszędzie sprzedawcy sa zdziwieni, że cos takiego istnieje. Wcześniej zas wyczytałam w prasie o tych kocykach i dlatego chciałam kupić. Na zimę do wózka w sam raz taki kocyk, ale gdzie go kupić?Gośka z Łodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: iberia Re: kocyk z polaru IP: *.* 25.10.02, 11:47
      czesc,kocyki sa przynajmmniej u mnie w krakowie.ja w ubieglym roku zimowym zakupilam taki kocyk za cene 25 zlotych ale widze,ze na ta zime sa juz po 35 i po 42< jesli dobrze pamietam>.sa tylko polarkowe lub takie ,ktore z drugiej strony maja podszyta bawelne.sa cieplutkie,mile,swietnie sie je pierze i wg mnie maja same zalety.wymiar bodajze 75x90 ale jeszcze sprawdze dokladnie.jesli bylabys zainteresowana to ja zobacze jakie sa kolory i moge kupic oraz przeslac Wam<razem z rachunkiem>.pozdrawiamiza
    • Gość: mast Re: kocyk z polaru IP: *.* 25.10.02, 14:50
      My dostaliśmy bardzo fajny duży kocyk polarowy kupiony w IKEI, chyba jest w Waszej okolicy? Można go poskładać i dobrze opatula malucha. Polarowe kocyki są też w sklepach Mothercare.
    • Gość: kasiorek Re: kocyk z polaru IP: *.* 25.10.02, 15:25
      Hej,ja kupiłam swietny w Ikea za 30 zł
      • Gość: Balik Re: kocyk z polaru IP: *.* 26.10.02, 09:45
        a ja mam inne rozwiązanie kupiłam polar na metry ładnie obszyłam w drugim kocyku zrobiłam frędzelki i służą mi oba już rok piorę na okrągło i nic się nie dzieje metr polaru kosztuje 25 zł ( cena z Katowic ) kocyk jest spory bo 1,5/1,0 polecam według mnie proste rozwiązanieBasia
        • Gość: Filip Re: kocyk z polaru IP: *.* 26.10.02, 15:47
          W Łodzi nie ma jeszcze IKEI, więc pewnie będę musiała skorzystac z pomysłu Basi. Basiu, czy ten kocyk uszyłaś pojedynczo czy podwójnie, czy moż obszyłaś go jakąś pasmanterią. Ja w dziedzinie szycia jestem "lewa", więc stąd moje pytania, bo musiałabym poprosić koleżankę by mi ten kocyk uszyła.
    • Gość: gugusiaczek Re: kocyk z polaru IP: *.* 26.10.02, 11:27
      Ja kupilam kocyk z polaru w IKEA.Jestem z niego bardzo zadowolona.jest to dosc duzy kocyk,jak jest zimno skladam do "na cztery" a jak jest cieplej tez nie ma problemu bo skladam go "na dwa".Kocyki byly w czterech kolorach.Pozdrawiam Gosia
      • Gość: Dorota Re: kocyk z polaru IP: *.* 28.10.02, 12:51
        W Warszawie kocyki są, ok 25 zł sam polar, około 35 zł polar podszyty z jednej strony bawełną. Jeśli masz problem z dostaniem takowego, kup polar w sklepie z materiałami .Metr bieżący kosztuje 22 zł. Polar się nie strzępi, nawet nie trzeba podszywać, wystarczy wyciąć odpowiedni kształt. Ostatnio widziałam polary jednokolorowe oraz w bardzo fajne wzorki dziecięce. Myślę,że w Łodzi też dostaniesz. Dorota
        • Gość: Balik Re: kocyk z polaru IP: *.* 28.10.02, 13:08
          Cześć!zrobiłam ten kocyk z pojedynczej warstwy polaru wykończyłam jeden włóczką nie wiem jak się ten wzór nazywa ale wygląd mniej więcej tak |_|_|_|_| twoja koleżanka napewno będzoe wiedziała o co chodzi jest to bardzo proste. Drugi po prostu na końcu pocięłam i powstały frędzelki polar się nie strzępi wiec nie trzeba go "obrzucać" myslę że będziesz zadowolona z tego kocyka ja jestem pozdrawiam Basia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka