drwal88 12.12.06, 10:14 A gdzie Quake? Nie wyobrazam sobie zeby dziecko moglo wychowac sie na jakiejkolwiek innej grze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baqet Re: Programy komputerowe dla dzieci 12.12.06, 11:31 ja tam w wieku 7 lat przeszedłem Wolfensteina 3d po co dzieci torturować takim chłamem jak te programy edukacyjne? włączyć im takie age of empires i niech grają! Odpowiedz Link Zgłoś
dx7 Re: Programy komputerowe dla dzieci 06.01.07, 22:45 > ja tam w wieku 7 lat przeszedłem Wolfensteina 3d Taaa ... to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Programy komputerowe dla dzieci 12.12.06, 11:38 Ludziom którzy katują swoje dzieci teletubisiami powinno się odbierać prawa rodzicielskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Programy komputerowe dla dzieci 16.12.06, 15:38 A dzieciom, które katują Tubisiami rodziców? Odpowiedz Link Zgłoś
darth_mosze Re: Programy komputerowe dla dzieci 14.12.06, 18:22 kto wpuścił gimguwno na to forum???.. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekdorota Quake!! 16.12.06, 13:18 Quake to gra która na długo zapadła mi w pamięci i tylko jak moja córka bedzie w odpowiednim wieku, tzn. 18 lat napewno jej ją pokaze, a narazie niech gra sobie w hugo i inne bolki i lolki. Odpowiedz Link Zgłoś
mortest Re: Quake!! 16.12.06, 20:44 Moje wspomnienia Przedszkole - Dyna Blaster, HoMM, jakieś gierki których tytułów nie pamiętam, Doom jak ojciec nie patrzył, Quake (ojciec później zabrał [a może to było później?]) Zerówka - bodajże Croc doszedł, drugi Heroes Podstawówka - do 3 klasy naparzałem we wszystko poza FPSami, później już zupełnie we wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
ragils Programy komputerowe dla dzieci 06.01.07, 12:39 jak można grać z komputerem?? to tak jak grać z tenisem, albo z piłką nożną ... gra się NA komputerze, albo W gry Odpowiedz Link Zgłoś
w_jak_warszawiak Re: Programy komputerowe dla dzieci 06.01.07, 17:31 Można grać z komputerem. Np. w szachy jak przeciwnik ma sztuczne iq czyli jest programem komputerowym, potocznie mówi się: gra z komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
koronaultras Re: Programy komputerowe dla dzieci 06.01.07, 17:36 ragils napisał: > jak można grać z komputerem?? > > to tak jak grać z tenisem, albo z piłką nożną ... gra się NA komputerze, albo W > gry a jak grasz w singla to z kim grasz idioto jak nie z kompem?? kto niby steruje botami, buraku?? Odpowiedz Link Zgłoś
koronaultras Programy komputerowe dla dzieci 06.01.07, 17:33 Własnie! Gdzie macie na tej liscie Unreal Tournamnet?? Dzieci powinny sie wychowywac na grach wszech-czasow, a nie jakichs badziewiach, ktore tak wogole nie sa grami. Odpowiedz Link Zgłoś
ethelen Diablo 06.01.07, 20:44 Ja popieram Diablo II. Ale że tam (z tego co pamiętam) pojawiają się chyba jakieś brutalne sceny no to może nie tak od razu... no powyżej 5 roku życia. W końcu niech się dziecko uczy że w prawdzymym życiu też czasem many (lub money) brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
grzybetan Programy komputerowe dla dzieci 06.01.07, 21:15 Ewentualnie zamiast Quake'a moze być Mario Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Wy to jakies stare dziady jestescie. 06.01.07, 21:59 Ja swojemu dziecku nie bede wciskal Half-Lifa (a to moj faworyt). Bo pewnie czuloby sie tak jak ja zmuszony do sluchania na przyklad Miecia Fogga przez Babcie. Nadchodza inne czasy, inny nowy swiat .. Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik77 Programy komputerowe dla dzieci 27.11.08, 07:09 Mój syn uwielbia wygaszacze ekranu z bajkami, zwłaszcza Shrek, ze strony Wygaszacze Odpowiedz Link Zgłoś