Dodaj do ulubionych

Odkurzacze "Kirby"

IP: *.* 12.12.02, 12:20
Dziewczyny !!!Czy któras z Was słyszała o tych cudach ??Jesli tak to bardzo prosze o opinie!!Pozdrawiam i bardzo dziekuje - z góry :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jl101 Re: Odkurzacze "Kirby" IP: *.* 12.12.02, 13:36
      taki odkurzacz ma firma sprzatajaca, ktora pierze u mnie dywany... naprawde dobrze pierze. a ty chcesz do domu?mi sie wydawalo, ze to raczej taki profesjonalny odkurzacz, drogi chyba. pozdrawiam
    • Gość: agneli Re: Odkurzacze "Kirby" IP: *.* 12.12.02, 21:30
      U mnie w domu byl czlowiek ktory sprzedawal ten odkurzacz. Prezentacja trwala 3 godziny. Naprawde jest swietny. Wyciaga brud ze wszystkiego. Ale cena tez jest super caly zestaw 10 000zl, a mniejszy zestaw cos kolo 8 000zl. Jest jeden plus mozna wziasc na raty ;)
    • Gość: emama23 Re: Odkurzacze "Kirby" IP: *.* 12.12.02, 23:52
      Witam,Korzystalam z tego odkurzcza i jak dla mnie bardziej zadawalajace efekty (jesli chodzi o dywany) byly po wodnym. Kirbi co prawda zajmuje mniej miejsca i zawsze jest pod reka (z wodnym to zanim sie napelni "miske" to zapal przechodzi). Dla mnie hitem (widzialam ostatnio w sklepie) to samoodkurzajacy odkurzacz . Nie wiem jak dziala w praktyce(tzn czy jest dokladny) ale wyglada swietnie i sama mysl super.Pozdrawiam
    • Gość: Agnieszka.B. Re: Odkurzacze "Kirby" IP: *.* 15.12.02, 11:18
      cześć!Moja mama kupiła sobie ten odkurzacz. Nigdy prywatnie nie byłoby ją na takie cacko stać, więc wzięła go na firmę, bo kosztuje naprawdę majątek. Gościu który demonstrowal jego możliwosci nie musiał dużo mówic. Odkurzacz po prostu jest rewelacyjny jeśli chodzi o dokładność sprzatania. Ten mojej mamy jest troche ciezki i słabo można nim manewrowac (chodzi mi tu o jego "serce" czyli silnik, worek itp.) ale to kwestia przyzwyczajenia. Nie zabiera dużo miejsca powiedzialabym ze jest "chudy" i "wysoki" :)Wszystko fajnie tylko powiem szczerze że na codzień nie wykorzystuje się jego możliwości bo nie ma takiej potrzeby- odkurzanie podlóg, dywanow i kurzu z mebli, ot wszystko. Ja osobiscie nie wydałabym tylu pieniedzy na odkurzacz. warto go jednak mieć gdy ma się dziecko alergiczne, wtedy wiadomo że wszelkiego rodzaju zabiegi czyszczenia wykonuje się stosunkowo często, więc na pewno się przyda, bez dwóch zdań. Kirby czysci naprawde dokladnie. tylko ta cena przyprawia o atak serca.Jeśli nie musisz patrzeć na budżet to wiadomo warto miec takie "cóś", czemu nie.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka