Dodaj do ulubionych

Naturino - wkładki w butach

12.12.06, 13:53
Kupilam dziecku buty tej firmy z nadzieją, że wreszcie będzie miała suche i
ciepłe stopy. Jak na razie owszem, natomiast wkładki po kilku tygodniach
noszenia nadają sie tylko do wyrzucenia. Zmechacone, rozklejone, wałkują sie
w gluty, ktore muszą uwierać. Zamierzam te wkładki reklamować, same wkładki,
bo butów przecież na dwa tygodnie dziecku nie zabiorę. Czy mieliście taki
problem z butami tej firmy?

Pozdrawiam

M.
Obserwuj wątek
    • ricky300 Re: Naturino - wkładki w butach 12.12.06, 14:18
      Witaj,

jestem zaskoczona Twoją opowieścią, bo moja córcia nosi tylko naturino
      (fascynacja mamy smile) ) i zeszłej zimy ta wkładka wykończona wełną owczą po
      całym sezonie zimowym wyglądała prawie idealnie. Dodam, że Zosia miała tylko
      jedną parę kozaczków smile

Pozdrawiam
      Magda
      • iwek33 Re: Naturino - wkładki w butach 12.12.06, 14:41
        U nas tak samo: wkładka po całej zeszłej zimie jak nowa, butki rewelacyjne,
        noga synka nigdy nie spocona, zawsze sucha i ciepła.
    • magdalllena Re: Naturino - wkładki w butach 12.12.06, 16:53
      No właśnie, wykończone wełną owczą. Z Waszych odpowiedzi wynika, że nie jest to
      norma, to co dzieje sie z naszymi wkładkami. Piszecie o zeszłorocznych butach,
      ciekawe jak sie noszą tegoroczne. Ja w kazdym razie te wkładki reklamuję, chyba
      ze okaze się, że wkladki nie podlegają reklamacji...
    • iwek33 Re: Naturino - wkładki w butach 12.12.06, 18:14
      magdalllena, a Twoje dziecko już teraz nosi te buty? Teraz przyszło mi do głowy
      coś takiego, że może tak się dziwnie zachowują te wkładki, bo po prostu jest na
      te buty za ciepło? Wkładki z wełny owczej chyba nie są najlepsze, jak na dworze
      plus 10 stopni i więcej, a taka przecież teraz jest pogoda. Może się mylę, ale
      mój syn ma w tym roku Ecco i teraz w nich nie chodzi, bo twierdzi, że mu za
      gorąco, jak na dworze takie późno-wiosenne temperatury stąd moje przypuszczenia
      • magdalllena Re: Naturino - wkładki w butach 13.12.06, 09:48
        jak jest +10 to chodzi w Bartkach jesiennych, to jasne, ale już +3, +4, to
        bartki za cienkie i noga marznie.
    • radjola Re: Ten sam problem pocenie się nogi! 13.12.06, 12:51
      Ja również jestem wściekła na te wkładki. Synek ma zupełnie mokre nogi. To już
      2 rok jak będzie w nich chodził. Wymieniłam więc wkładki na takie zwykłe ze
      sklepu obuwniczego, wełniane za 7 zł i jest dużo lepiej. Wiem, że but nie
      przecieka, bo zamoczyłam go na 10 min w zlewie i był suchy w środku, więc albo
      jest problem z "oddychaniem" buta i dlatego noga się poci albo coś jest z tymi
      wkładkami. Dodam, że byliśmy w zeszłym roku w górach i przy dużych mrozach było
      dokładnie to samo. Więcej tych butów nie kupię, polecam raczej Ecco.
      • magdalllena Re: Ten sam problem pocenie się nogi! 14.12.06, 14:28
        Ja z kolei Ecco nie polecam. W zeszłym roku mala miala zimowe i marzły jej
        nogi. Dwa lata temu też miała Ecco i nogi byly cieplutkie. MOże to byl lepszy
        model, dla maluszkow. Ale te zeszłoroczne nr chyba 23 to byla porażka. W
        dodatku przemakały! Tyle dobrego ze po reklamacji oddali mi za nie forsę.

No i dlatego kupilam naturino. Jak na razie wydają się cieplejsze, ale te
        wkladki...
    • bgoralska Re: Naturino - wkładki w butach 30.12.06, 12:25
      Ja kupilam w tym roku buty Ecco na zime - i jak syn wyjmuje noge z buta to ma mokra
      rajstopke, a stopa jest zimna i co wy na to?
      Gdzie ta super jakość?
      • mama-smyka Re: Naturino - wkładki w butach 01.01.07, 03:41
        Ja tam polecam Bartka. Nigdy nie miałam z nim żadnych problemów, nóżki ciepłe i
        suche, nawet w ostre mrozy.
        Chciałam się wyłamać i kupiłam małemu Geoxy - przemakają!!!
        Ecco Antoś nie miał zimówek, ale za to miałam ja i mąż i też nigdy nie
        przemokły.
        • iwek33 Re: Naturino - wkładki w butach 01.01.07, 10:30
          Ja też jestem niezadowolona z butów Ecco, które w tym roku kupiłam synkowi.
          Nogi ma co prawda suche, ale zimne (???) Nigdy mu to się nie zdarzyło w
          zeszłorocznych Naturino, ani w Bartkach, na szczęście Bartki też ma ( dobrze
          ocieplone futerkiem) w tych nogi ma ciepłe i suche. Ja chyba podziękuję firmie
          Ecco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka