Dodaj do ulubionych

Pasta do zębów Chicco

IP: *.* 18.12.02, 22:10
WitamGdzie mozna kupic pastę do zębów Chicco dla małych dzieci (18 m-cy). Jestem z Poznania i tu nigdzie jej nie spotkałam. Może ktoś wie gdzie sa dostępne. A może któras z mam z innej części Polski mogłaby mi ja kupić i przesłać. Oczywiście za pobraniem. Byłabym wdzięczna za informacje. Pozdrawiam Jedynka
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia2002 Re: Pasta do zębów Chicco IP: *.* 19.12.02, 09:26
      dzieciom do lat dwóch myjemy ząbki cieplutką wodą TYLKO żadnych past, chyba ze dziecko opanowało sztukę niepołykania pasty ....niby nie szkodzi pasta a jednak zawartość fluoru połknietego przez dziecko + dodatkowa porcja fluoru w zymafluorze np. szkodzi.Może warto się wstrzymać z ta pastą?????
      • Gość: iberia Re: Pasta do zębów Chicco IP: *.* 19.12.02, 12:58
        czesc,pasta chicco ,ma znikoma ilosc fluoru i jest zalecana dla dzieci,ktore ukonczyly pierwszy rok zycia.u nas dostepne sa dwa smaki:truskawkowa i bananowa.Kubek myje zeby bananowa i jest bardzo zadowolony :-))))))))).jesli chcesz to moge ci ja kupic i przeslac.pozdrawiamizaP.S.jakby co to pisz na privsmile
        • Gość: Jedynka Re: Pasta do zębów Chicco IP: *.* 20.12.02, 20:09
          Izo czekam na wiadomość od Ciebie w sprawie zakupu pasty.Miałaś napisać i cisza. Nie wiem czy to jeszcze aktualne?Jedynka
      • Gość: Lkasia Re: Pasta do zębów Chicco- wiem gdzie IP: *.* 20.12.02, 22:36
        Hejsmilewiem, że w Poznaniu pastę do zębów jaki inne rzeczy Chicco można kupić w sklepie Świat Dziecka w centrum handlowym Panorama ul. Górecka 30, sklep Pati i Maks ul. Polna 40Kasia :)
    • Gość: żona Re: Pasta do zębów Chicco IP: *.* 19.12.02, 13:26
      Kupiłam taką pastę w Smyku. Jeżeli w Poznaniu nie ma tego sklepu to daj znać, mogę ci przesłać.danka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka