Dodaj do ulubionych

Wygodna sofa - proszę o pomoc

IP: *.* 02.01.03, 15:02
Postanowiłam urządzić mojej dwuletniej córce pokój. Do tej pory była tam sypialnia i ja razem z moim dzieckiem spałam na dużym, super wygodnym łózku. Niestety łóżko zajmuje dużo miejsca a moja Kasia nie ma gdzie się bawić. Pomyślałam, że kupię sofe ze względu na to, że po złożeniu zajmuje mało miejsca. Zależy mi na tym, żeby to była sofa dwu-osobowa. Chciałabym także, żeby miała pojemnik na pościel. I chciałabym także, żeby była bardzo wygodna, ponieważ planuje, że będzie to przede wszystkim miejsce do spania dla mojego dziecka. Rozglądałam się w Ikei za taką sofą, ale tam są albo bez pojemnika na pościel, albo mało wygodne, albo duże. W conforamie znalazłam taką, która mi się podoba, ale niestetu bez pojemnika i po rozłożeniu w zasadzie spi się bardzo nisko na takich miękkich gąbkach a ja nie wiem czy to będzie wygodne do spania.Drogie eMamy prosze o pomoc. Chcemy z mężem w niedziele wyruszyć na poszukiwania. Jeżeli znacie jakies sklepy, gdzie można kupić jakąś wygodną sofę to proszę o adres.PS Zapomniałam dodać, że chodzi mi o Warszawę.Z góry dziękuję za informację Pyza
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka