Dodaj do ulubionych

Domek dla lalek

IP: *.* 12.01.03, 23:56
Poszukuje domku dla lalek. Najlepiej z dosc duzymi elementami, plastikowymi (zeby moje corki wyrywajac sobie poszczegolne elementy nie rozwalily od razu calego), ze schodami miedzy pietrami, no i oczywisie mebelkami. No i nie moge nigdzie znalezc, w supermarketach i bazarach maja strasznie mikroskopijne czesci, firmy typu Berchet, Little Tikes nie maja w ofercie (przynajmniej internetowej). Czy ktos widzial taki fajny domek u kogos lub u siebie lub w sklepie i moze mi podac nazwe firmy ktora go zrobila?Dzieki za pomoc w imieniu swoim i dziatek.Ps. Chetnie rowniez odkupie uzywany (jestem z Warszawy).
Obserwuj wątek
    • Gość: magamaga0 Re: Domek dla lalek IP: *.* 13.01.03, 00:27
      A może w Ikei? Nie wiem czy zadowoli Cię to co Ikea proponuje, ale mnie wydaje sie sympatyczny. Co prawda domek jest kartonowy.. ale mebelki plastikowe i spore. Zajrzyj i sama oceń.Marghe
      • Gość: luna Re: Domek dla lalek IP: *.* 14.01.03, 23:40
        nasza corka ma wlasnie ten domek z IKEI, do tego komplet mebli. Domek jest co prawda kartonowy, ale mebelki solidne plastikowe. Sam domek kosztuje 49 zl, a kazdy komplet mebli cos kolo 30 zl (jeden komplet=jedno pomieszczenie). Domek ma parter, I pietro i II pietro. W sumie 6 pomieszczen-po dwa na kazdym pietrze. Kazdy pokoj ma inna tapete, wymalowane firanki w oknach, okna wyciete. Ma nawet komin. Nasza corka ma 4,5 roku i jest zachwycona domkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka