Dodaj do ulubionych

Inglesina czy Peg Perego

IP: *.* 20.01.03, 19:22
Dziewczyny! Bardzo proszę Was o pomoc w wyborze wózka. Zastanawiam się pomiędzy Inglesiną (wózek Fuego) i Peg Perego (Venezia). Czy używacie może któregoś z tych wózków? Słyszałyście może jakieś opinie, na ich temat? Bardzo proszę o pomoc :-)pozdrawiam, magdalenka
Obserwuj wątek
    • Gość: iwosz Re: Inglesina czy Peg Perego IP: *.* 21.01.03, 16:48
      Moja siostra ma wózek Inglesiny Fuego i jest bardzo zadowolona szczególnie że ma przekładaną rączkę.Z tego co wiem te wózki nie sa juz dostepne w sklepach.Jeśli się mylę napisz gdzie go można dostac byłabym zainteresowana zakupem nowego.PozdrIwona i 33 tyg. synek
    • Gość: Pianka Re: Inglesina czy Peg Perego IP: *.* 23.01.03, 11:00
      Ja mam Fuego i zdecydowanie polecam, kupiliśmy go w komisie i tylko po kółkach było to widać. Wymieniliśmy je z łatwością na nowe w Miko (www.inglesina.pl).Jest lekki, składa się do małych rozmiarów, dobrze chroni od wiatru, całość można prać. Praktycznie same zalety.
      • Gość: i2h2 Re: Inglesina czy Peg Perego IP: *.* 24.01.03, 23:45
        Mam Venezię i jestem z niego bardzo zadowolona- używamy go od ponad roku, łatwo go złożyć, wszędzie sie mieści, jest lekki (zwł. jak się nosi na drugie piętro ze słodką zawartością i zakupami). Ale teraz na rynku pojawiło się Atlantico Peg Perego i przy niższej nawet wadze ma większe kółka- może nad nim warto się zastanowić. Pozdrawiam Iwona H.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka