Dodaj do ulubionych

Uwaga PROMOCJA firmy Marko

IP: *.* 22.01.03, 00:22
Historia Dużego Żółwia Tiny Love:- na stronie Marko jest żółw w cenie 50 pln ale koszt wysyłki 20 pln ???- mój mąż kupił więc żółwia w sklepie za 75 pln (cena wydrukowana na pudełku 49 pln)Niezła promocja.Kto kradnie dystrybutor czy sklep???Miłych zakupów, zbulwersowana Gośka
Obserwuj wątek
    • Gość: burek Re: Uwaga PROMOCJA firmy Marko IP: *.* 22.01.03, 00:31
      Nie masz się co bulwersować. Promocja była w grudniu. Teraz jest styczeń i na pudełku mogą mieć wydrukowane cokolwiek. A co do kosztu wysyłki...cóż jak zamówisz kuriera to rzeczywiście zapłacisz 20 złotych. Pocztą jest taniej.Pozdrawiam. Ania
      • Gość: 21081970 Re: Uwaga PROMOCJA firmy Marko IP: *.* 22.01.03, 22:35
        Żółwia kupiliśmy na Gwiazdkę a to przecież w grudniu :)Kiedy zarządałam wyjaśnień w sklepie (patronackim zresztą) powiedzieli mi, że aby skorzystać z promocji oferowanej przez firmę Marko musieliby zamówic tych żółwi za chyba 4000 (nie pamiętam dokładnie) a tyle to oni nie sprzedadzą.koszt wysyłki za pobraniem to 8,5 pln a nie 20 jak tego wymaga Marko.Więc w dalszym ciągu jestem zbulwersowana i rozżalona bo zabawki Tiny Love lubię bardzo ale to chyba ostatnia jaką kupiłam, bo czuję się oszukana.Ja też wysłałam do Marko maila z pytaniem dlaczego tak wysokie są koszty wysyłki ale nie dostałam odpowiedzi.Gośka
    • Gość: zeta Re: Uwaga PROMOCJA firmy Marko IP: *.* 22.01.03, 08:29
      Promocja żółwi była w grudniu ale w żadnym warszawskim sklepie nie udało mi się kupić zabawki w promocyjnej cenie .Napisałam nawet maila w tej sprawie do firmy Marko a oto ich odpowiedz :"W związku z Pani wczorajszym e-mailem sprawdziłam dokładnie tą sprawę.Wszystkie nasze sklepy patronackie zostały poinformowane o niniejszej promocji, a to czy te sklepy skorzystają z tego - to tylko ich lojalność względem dostawcy czyli nas. My niestety nie możemy zmusić żadnego sklepu dopromocji.Może Pani zamówić e-mailem, tylko proszę o podanie dokładnych danych(łącznie z nr telefonu), potwierdzenie chęci kupna oraz którego żółwia Paniwybrała. Zabawki te prawdopodobnie dostępne będą już od jutra.Koszty przesyłki - zabawki wysyłamy pocztą za pobraniem (cena w zależności od wagi, wielkości). "I wszystko było ok gdyby nie fakt że zamawiamy żółwia w cenie 49 zł i płacimy koszty przesyłki w wysości 20 zł . Średnio opłacalny interes .Pozdrawiam Renata
      • Gość: MagdalenaCK Re: Uwaga PROMOCJA firmy Marko IP: *.* 28.01.03, 08:31
        A ja kupiłąm córce na gwiazdkę Małego Żółwia w cenie promocyjnej (ok. 30 zł). Sklep nie wygląda na taki, który zamawia 4000 szt. jednej zabawki. Może właściciel jest trochę uczciwszy od innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka