misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 12:12 Za szybko poszło Która latarka wydaje fajniejsze odgłosy?Lew,niedzwiedz czy słoń? Może ktoś ma i podpowie bo nie wiem którą kupić Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 12:26 Ja mam Fisher Price weza i tygrysa - tygrys wydaje bardziej naturalny odglos www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=search&N=0&Ntk=Products|Articles&Ntx=mode+matchany&Ntt=flashlight Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 14:13 My też mamy tygrysa Fisher Price, fajne odgłosy wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 15:37 Z LITTLE TIKES polecam pieska, tygrysa i świnkę. FIsher-Price nie widziałam i nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 16:18 a lew? ryczy jak tygrys? tygrysy wyprzedane, podobno w hurtowniach brak a ja wlasnie poszukuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 17:09 tutaj jest tygrys little tikes www.jazzybaby.pl/pokaz_produkt.php?idprod=91 ale chyba drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 17:11 tutaj taniej i duży wybór www.sklepzzabawkami.pl/index.php/cPath/67_90 Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 18:11 A niedżwiadek? Fajny odgłos wydaje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 18:42 w sklepach internetowych owszem znalazłam ale w wiekszosci mimo ze na stronie sa to na stanie chwilowo nei ma...no i ja szukam sklepu z warszawy bo przesylka mogla by juz nei dotrzec na czas, a to ma byc prezent od babci i bylo by jej przykro... ja sie wlasnei zastanawiam nad lwem, tygryskiem lub niedzwiadkiem podoba mi sie dinozaur ale ciekawa jestem jak to sie ma do tego www.consumeraffairs.com/recalls04/2006/little_tykes.html Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 19:57 Na allegro jest sprzedawca z Warszawy, moze umow sie na odbior osobisty. www.allegro.pl/item149200062__oddaje_5_latarka_zwierzak_little_tikes.html Odpowiedz Link Zgłoś
zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 21:48 No wlasnie miedzy innymi tego sprzedawce pytalam o tygryski i juz nie ma i nie bedzie na razie, nie ma tez lwa...no i nie wiem ktora wybrac..? znalazlam jeszcze jeden sklep ktory ma tygryski nie wiem tylko czy na 100% a niestety nie czynny w soboty... Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 09:33 zlotobrzuszka napisała: > podoba mi sie dinozaur ale ciekawa jestem jak to sie ma do tego > www.consumeraffairs.com/recalls04/2006/little_tykes.html No to ładnie I co teraz, kupować czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 09:48 to niby modele zeszloroczne no i nie wiem czy na caly swiat czy na rynek np. amerykanski... ale troche sie obawiam polskiego "sprytu" i tego ze drobni handlarze uznaja takie wycofywane zabawki za swietna okazje do handlu... dobrze ze to tylko 2 modele Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 09:55 zlotobrzuszka napisała: > ale troche sie obawiam polskiego "sprytu" i tego ze drobni handlarze uznaja > takie wycofywane zabawki za swietna okazje do handlu... > dobrze ze to tylko 2 modele Ja bym sie też tego obawiała. Ja chciałam kupic tutaj www.allegro.pl/item150419414_little_tikes_swiecace_zwierzatka_z_odglosami.html W sklepie niektórych zwierząt nie widziałam,może to są właśnie jakieś poprzednie modele? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 09:59 widzialam tego sprzedawce, te modele tez wiedzialam ale nie wiem czy w polskich sklepach czy zagranicznych... A te z toksyczna farba to tylko piesek i dinozaur wiec reszta bezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 11:27 Pisałaś że widziałaś w sklepie tygrysa,w jakiej był cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 11:50 ten ostatni link to naprawdę okazja, cena hurtowa to trzydzieścikilka zł nasz synek dostanie swoje ukochane zwierzatko czyli "lefa" [lwa] Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 12:02 A czy ten lew wydaje podobne odgłosy do tygrysa? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 18.12.06, 15:05 ja chyba zamowie dinozaura, ryczy rasowo jak dinozaur )) zebra jest przesmieszna bo prycha i parska (miły Pan ze sklepu puszczal mi odglosy przez tel tygryskow wszedzie chwilowo brak, moze beda jeszcze przed swietami a moze nie...no trudno swoja droga ciekawa jestem czemu tygryski tak dobrze schodza??? czy ktos na zywo porownywal dinozaury i tegryski??? ktore sa fajniejsze z wygladu? i odglosu? Odpowiedz Link Zgłoś