Dodaj do ulubionych

LITTLE TIKES latarka

16.12.06, 12:10
Obserwuj wątek
    • misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 12:12
      Za szybko poszłosmile
      Która latarka wydaje fajniejsze odgłosy?Lew,niedzwiedz czy słoń?
      Może ktoś ma i podpowie bo nie wiem którą kupić
      • magia Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 12:26
        Ja mam Fisher Price weza i tygrysa - tygrys wydaje bardziej naturalny odglos smile
        www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=search&N=0&Ntk=Products|Articles&Ntx=mode+matchany&Ntt=flashlight
        • monika_wroclaw Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 14:13
          My też mamy tygrysa Fisher Price, fajne odgłosy wydaje.
      • mama-smyka Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 15:37
        Z LITTLE TIKES polecam pieska, tygrysa i świnkę. smile
        FIsher-Price nie widziałam i nie mam.
        • zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 16:18
          a lew? ryczy jak tygrys?

tygrysy wyprzedane, podobno w hurtowniach braksad a ja wlasnie poszukuje....
          • monika_wroclaw Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 17:09
            tutaj jest tygrys little tikes
            www.jazzybaby.pl/pokaz_produkt.php?idprod=91
            ale chyba drogo...
            • monika_wroclaw Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 17:11
              tutaj taniej i duży wybór
              www.sklepzzabawkami.pl/index.php/cPath/67_90
              • majkagra Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 18:11
                A niedżwiadek? Fajny odgłos wydaje ???
                • zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 18:42
                  w sklepach internetowych owszem znalazłam ale w wiekszosci mimo ze na stronie
                  sa to na stanie chwilowo nei ma...no i ja szukam sklepu z warszawy bo przesylka
                  mogla by juz nei dotrzec na czas, a to ma byc prezent od babci i bylo by jej
                  przykro...

ja sie wlasnei zastanawiam nad lwem, tygryskiem lub niedzwiadkiem

podoba mi sie dinozaur ale ciekawa jestem jak to sie ma do tego
                  www.consumeraffairs.com/recalls04/2006/little_tykes.html

• magia Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 19:57
                    Na allegro jest sprzedawca z Warszawy, moze umow sie na odbior osobisty.
                    www.allegro.pl/item149200062__oddaje_5_latarka_zwierzak_little_tikes.html
                    • zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 16.12.06, 21:48
                      No wlasnie miedzy innymi tego sprzedawce pytalam o tygryski i juz nie ma i nie
                      bedzie na razie, nie ma tez lwa...no i nie wiem ktora wybrac..wink?

znalazlam jeszcze jeden sklep ktory ma tygryski nie wiem tylko czy na 100% a
                      niestety nie czynny w soboty...
                  • misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 09:33
                    zlotobrzuszka napisała:
                    > podoba mi sie dinozaur ale ciekawa jestem jak to sie ma do tego
                    > www.consumeraffairs.com/recalls04/2006/little_tykes.html

No to ładniesad I co teraz, kupować czy nie?
                    • zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 09:48
                      to niby modele zeszloroczne no i nie wiem czy na caly swiat czy na rynek np.
                      amerykanski...

ale troche sie obawiam polskiego "sprytu" i tego ze drobni handlarze uznaja
                      takie wycofywane zabawki za swietna okazje do handlu...
                      dobrze ze to tylko 2 modele
                      • misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 09:55
                        zlotobrzuszka napisała:
                        > ale troche sie obawiam polskiego "sprytu" i tego ze drobni handlarze uznaja
                        > takie wycofywane zabawki za swietna okazje do handlu...
                        > dobrze ze to tylko 2 modele
                        Ja bym sie też tego obawiała.
                        Ja chciałam kupic tutaj
                        www.allegro.pl/item150419414_little_tikes_swiecace_zwierzatka_z_odglosami.html
                        W sklepie niektórych zwierząt nie widziałam,może to są właśnie jakieś
                        poprzednie modele?
                        • zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 09:59
                          widzialam tego sprzedawce, te modele tez wiedzialam ale nie wiem czy w polskich
                          sklepach czy zagranicznych...

A te z toksyczna farba to tylko piesek i dinozaur wiec reszta bezpiecznasmile
                          • misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 11:27
                            Pisałaś że widziałaś w sklepie tygrysa,w jakiej był cenie?
                            • dadgam Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 11:50
                              ten ostatni link to naprawdę okazja, cena hurtowa to trzydzieścikilka zł
                              nasz synek dostanie swoje ukochane zwierzatko czyli "lefa" wink [lwa]
                              • misia_75 Re: LITTLE TIKES latarka 17.12.06, 12:02
                                A czy ten lew wydaje podobne odgłosy do tygrysa?
                                • leigh4 a gdzie kupić tę latarkę Fisher price? 18.12.06, 11:44
                                  może ktoś wie?
                                • zlotobrzuszka Re: LITTLE TIKES latarka 18.12.06, 15:05
                                  ja chyba zamowie dinozaura, ryczy rasowo jak dinozaur wink))

zebra jest przesmieszna bo prycha i parska (miły Pan ze sklepu puszczal mi
                                  odglosy przez tel wink

tygryskow wszedzie chwilowo brak, moze beda jeszcze przed swietami a moze
                                  nie...no trudno

swoja droga ciekawa jestem czemu tygryski tak dobrze schodza???

czy ktos na zywo porownywal dinozaury i tegryski??? ktore sa fajniejsze z
                                  wygladu? i odglosu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka