Dodaj do ulubionych

Implast czy Jędroch?

IP: *.* 16.02.03, 13:34
Dziewczyny poradźcie który wózek kupić (jeśli znacie) Implast Roy czy Jędroch Pati. Proszę o opinie. CałuskiIwona i 36 tyg synuś
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Implast czy Jędroch? IP: *.* 16.02.03, 23:23
      Ja chyba zdecyduję sie na Mikado. Jędroch ma strasznie szerokie podwozie, jak z tym się zmieścić w jakieś drzwi?Pozdrawiam! monia
    • Gość: olaola Re: Implast czy Jędroch? IP: *.* 17.02.03, 18:16
      Ja kupilam Implast Roy i jestem bardzo zadowolona moj synek tez. W miare lekki poreczny zwlaszcza jak juz uzywa sie spacerowki. Kola super, rozne polozenia raczki, nie ma problemu ze zmieszczeniem go nawet w Cinquecento, bo kola da sie odczepic bardzo latwo. Nie wiem skad jestes ale moj znajomy ktory ma sklep w Przemyslu i Krakowie sprzedaje te wozki za 700 zl, jak chcesz to podaje namiary no chyba ze u Ciebie sa tansze, (0502425112, Tomek), pozdrawiam Ola
      • Gość: AsiaW Re: Implast czy Jędroch? IP: *.* 18.02.03, 16:23
        Ja też polecam Ci Implast - używamy go już 8 miesięcy i jesteśmy (z synkiem ) bardzo zadowoleni. Jazda nim to przyjemność, niestraszne żadne wyboje i krawężniki, duże pompowane koła to naprawdę komfort. Ale kupując go musisz wziąć pod uwagę, że wszystkie "dodatki" to też dodatkowy wydatek: torba, parasolka, okrycie na nóżki do spacerówki i śpiworek - ostatnio był problem ze śpiworkami, nigdzie we Wrocławiu nie można go było dostać, dzwoniłam do producenta i dowiedziałam się, że chwilowo nie produkują. Może teraz już nie ma tego problemu...mimo wszystko polecam ten wózek i życzę Ci dobrego wyboruAsia
        • Gość: BasiaE Re: Implast czy Jędroch? do Oli IP: *.* 26.02.03, 10:31
          Cześć i z góry przepraszam za tak niedyskretne pytanie.Piszesz, że masz znajomego, który w Przemyślu handluje wózkami Implast, jak możesz podaj mi namiary na jego sklep bądź hurtownię bo jak dotąd nie mogałm tarfić na tą firmę, a czytając was jestem zywo zainetresoawna oferta Implasta, szczególnie, iż chcę kupić gondolę.Ach jeszcze jedno, czy mogłabym w razie potrzeby skorzystac z telefony do Twojego kolego, który podałaś?Baska
          • Gość: ukaczka Re: Implast czy Jędroch? do Oli IP: *.* 27.02.03, 14:08
            Basiu! ja 5 lat temu kupiłam wózek implastu Pepino i byłam z niego bardzo zadowolona;teraz w tym wózeczku będzie jeździć drugie dziecko bo spodziewam się córki.wózki te są coprawda dość ciężkie (12-15 kg) ale kieruje się nimi świetnie (duże koła) , doskonale amortyzują (specjalne paski)firma i sklep firmowy są w Poznaniu.ja też jestem z Poznania więc dostęp do implastu miałam ułatwoinypodaję adres internetowy;tam możesz obejrzeć wszystkie modele: www.implast.com.ploraz adres i nr telefonu : poznań , Wykopy 11 tel.0-61-830-6864
          • Gość: agnysek Re: Implast czy Jędroch? do Oli IP: *.* 05.03.03, 15:26
            ja poszperałam w internecie znalazłam dwa sklepy które miały Roy"a w ofercie. W jednym kosztował 740zł w drugim 790zł. Ten tańszy był w www.tanimarket.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka