Dodaj do ulubionych

Wózek MUTSY

IP: *.* 25.02.03, 09:11
Czy ktoś posiada taki wózek? Chodzi mi o model Urban Rider - na czterech kołach ale za to na "połowie" stelaża.<http://www.mutsy.nl/fts/FRAMESET_KW.htm> Czy doświadczone mamy mogłyby "rzucić" swoim fachowym okiem?Guga + 15 tygodni
Obserwuj wątek
    • Gość: rene Re: Wózek MUTSY IP: *.* 25.02.03, 21:17
      Ja też pytałam kilka dni wcześniej o wozek tej firmy. Niestety jest to nowość w Polsce i niewiele osób je ma.Nie wiem tylko czy chodzi nam o ten sam model (skrętne tylne koła)wydaje mi się, że tak. Jedna osoba odpowiedziała mi, że jej szwagierka posiada wózek Mutsy i jest z niego bardzo zadowolona (jedyna wada to jego ciężar). Mam nadzieję, że Tobie odpowie więcej osób bo ja jestem zachwycona tym wózkiem ale ze względu na cenę chciałabym wiedzieć więcej na temat tego jak się sprawdza.Pozdrawiam Renata
      • Gość: guga111 Re: Wózek MUTSY IP: *.* 26.02.03, 09:14
        Renatka,mnie się właśnie wizualnie wydawało, że ten wózek powinien być lekki - bo w końcu nie ma połowy stelaża. Co do ceny to w Klifie (W-wa) jest do nabycia za 2150 - kompletPozdrawiam
        • Gość: eva123 Re: Wózek MUTSY IP: *.* 26.02.03, 09:55
          Witam!!!Jak wczesniej pisałam, wózek ten może być trochę ciężkawy...Fakt wygląda na lekki ale... same spróbujcie. Ja wczoraj byłam w sklepie sprzedawca dokonał demonstracji i już jestem pewna, że to jest to. Choć do rozwiązania mam jeszcze trochę czasu (jestem dopiero w połowie drogi) to decyzję już podjęłam. A propos" szwagierki jest naprawdę zadowolona z Mutsy. I jeszcze jedno zapraszam do Kalisza na ul. Młynarską całość kosztuje 1900 zł (gondola + spacerówka)- cena z wczoraj . Pozdrawiam - Eva i Maleństwo.
          • Gość: guga111 Re: Wózek MUTSY IP: *.* 26.02.03, 11:53
            Eva,W komplecie za 2150 jest jeszcze fotelikGuga + 16 tygodni
            • Gość: rene Re: Wózek MUTSY IP: *.* 26.02.03, 20:43
              Czy jesteś pewna,że z fotelikiem bo jak dzwoniłam do Klifa a dokładnie do Chatki Puchatka to powiedzieli mi 2150 ale wydaje mi się, ze bez fotelika.Ja najtaniej znalazłam ten wózek na Jagiellońskiej 2 (1890 -gondola spacerówka + 512 - fotelik z aluminiową rączką + 70 - łączniki do fotelika razem 2472 - 10%)PozdrawiamRenata
              • Gość: eva123 Re: Wózek MUTSY IP: *.* 27.02.03, 08:08
                Witam! Wydaje mi się, że w Kaliszu za fotelik i łącze do niego też trzeba dopłacić ok 450 zł ale głowy za to nie dam- Eva
                • Gość: guga111 Re: Wózek MUTSY IP: *.* 27.02.03, 09:41
                  Wiesz Renatko, nie jestem pewna, ale Pani w Chatce Puchatka mówiła, ze jest to wózek trzyfunkcyjny - więc zrozumiałam, ze z fotelikiem. Ale zadzownię po 11 to się dopytam i napiszę. A powiedz mi gdzie jest ten sklep na Jagiellońskiej? Ja mam jeszcze chwilę czasu bo dopiero minęło nam 16 tygodni więc wcześniej niż w czerwcu nie będę tego wózka kupowała Guga
                  • Gość: guga111 Re: Wózek MUTSY IP: *.* 28.02.03, 09:02
                    Niestety, byłam wczoraj w Klifie i za cenę 2150 (następna dostawa ma być droższa!)nie ma fotelika - buuuu.I faktycznie ten wózek jest jakiś ciężki..Guga
                    • Gość: rene Re: Wózek MUTSY IP: *.* 28.02.03, 09:32
                      Na Jagiellońskiej mają być też nowe modele ale Pani powiedziała, że nie będą droższe (różnica polega tylko na innym sposobie wpięcia gondoli).Sklep nazywa się Małe Dziecko ul.Jagiellońska 2 tel.818-44-78.Z tego co udało mi się dowiedzieć można zapłacić część kwoty np miesiąc wcześniej a resztę już po urodzeniu dziecka przy odbiorze.PozdrawiamRenata
                      • Gość: eva123 Re: Wózek MUTSY IP: *.* 02.03.03, 12:07
                        Cześć Dziewczyny i Brzuszki!Zła wiadomość importer podniósł ceny i te cudeńka niestety mają zdrożeć. Ja zdecydowałam się na ten wózek ale fotelika raczej nie będę kupować, postanowiliśmy z mężem, że kupimy autofotelik na dłuższy czas, taki ze specjalną wkładką dla noworodka, powinien starczyć na ok. 2,5-3 lata. Pozdrawiam - Eva i Wiercipiętek. P.S. Jak się czujecie ;)
        • Gość: aveM Re: Wózek MUTSY IP: *.* 10.03.03, 20:00
          Mi też bardzo podoba się ten wózeczek. Jest zgrabny, leciutki i wogóle kosmiczny, tylko ta cena (we Wrocławiu 2250 po 10% upuście).Ale na razie jest to mój "number 1". Rodzę w lipcu więc może trochę cena spadnie...
    • Gość: rw Re: Wózek MUTSY IP: *.* 03.03.03, 14:21
      Czesc ! Ja mam taki wozek , kupilismy go razem autofotelikiem , cena ok 2,4 tys za te 3 czesci .Moje doswiadczone kolezanki po obejzeniu zwrocily mi uwage na kilka zeczy : w cenie nie ma torby ( ok.150 ) , foli , moskitiery , oslonki na nozki w spacerowce, calosc jest dosc ciezka i duza po zlozeniu , do zlozenia zdecydowanie potrzebny jest moj maz mimo ze nie jestem malutka kobietka - moze jeszcze sie to wszystko "wyrobi", spacerowka nie rozklada sie na plask i okazalo sie ze wcale nie jest taka duza (zima - dziecko + kombinezon + spiwor ),Kosz na zakupy praktycznie nie istnieje - wszystko wypada.Mimo to nadal mi sie podoba i cieszymy sie z tego zakupy , wydaje mi sie tylko , ze jest to odpowiedni sprzet dla ludzi z domku z duzym samochodem .Szkoda ze za ta cene nie dodano dodatkowego wyposazenia jak np. w bebekarze.To tyle , zycze udanych zakupow i polecam sklep Calineczka na Grochowskiej - zdecydowanie nizsze ceny .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka