Dodaj do ulubionych

wozek Jane

IP: *.* 03.03.03, 21:02
Ma ktoras?ostatnio wpadl mi w oko 4 funckyjny wozek Jane Royal Golf Auto...(gleboki,spacerowy,nosidelko,fotelik)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: wozek Jane IP: *.* 03.03.03, 22:03
      A gdzie taki wózek widziałaś! Czy jest może gdzieś w internecie?!Pozdrowienia Monia!
    • Gość: Yaga Re: wozek Jane IP: *.* 09.03.03, 17:28
      Hej!Widziałam Twój post już wcześniej, ale dopiero dziś mam czas napisać parę słów. My mamy wózek Jane Royal Golf, ale chyba nie ten sam, o którym piszesz, bo nasz to "2(3) w 1": na stelażu montujesz albo gondolę wózka głebokiego, albo spacerówkę. Gondola może tez służyć za fotelik: stawia się ją na tylnym siedzeniu i przypina pasami samochodowymi, a dzidzi w środku zapinasz na brzuszku szeroki pas na rzepa. Ja byłam z takiego rozwiązania bardzo zadowolona - dziecko ma płasko (słyszała, że dla najmłodszych foteliki (te od 0 lat) nie są najlepszym rozwiązaniem, bo dzidzia leżąc w nich ma wygięte plecki (dla nas było to szczególnie ważne, bo nasza córcia miała nierównomierne napięcie mięsniowe i w poradni odradzali nam taki fotelik). Jedyną wadą takiej gondoli jest to, że zajmuje dużo więcej miejsca, niż fotelik.Teraz przesiedliśmy się na spacerówkę i z niej też jestem zadowolona. Dla nas ten wózek ma jeszcze tego plusa, że jest wysoki i dodatkowo ma regulowaną wysokość rączki - my z mężem oboje jesteśmy wysocy i możemy go prowadzić bez schylania się, a mała babcia obniży saobie rączkę i też nie ma problemów. No i dziecko jest wyżej, ponad poziomem spalin (z tego co wiem to nnajwięcej ich jest 1 m nad ulicą).Ja mogę Ci polecić tę firmę. W naszym wózku zdarzyło się, że po pierwszej zimie zaczęły nam rdzewieć kółka. Zareklamowaliśmy je i dostaliśmy nowe bez problemu, z wyjaśnieniem, że nasz wózek był z jednej z pierwszych partii sprowadzonych do Polski kiedy jeszcze Hiszpanie nie wzięli pod uwagę polskich zim :) I faktycznie, nowe kółka wytrzymują obecną zimę bez szwanku :)Pozdrawiam, jeśli masz jeszcze jakies pytania to piszAga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka