Dodaj do ulubionych

buty ecco wyprzedaz

IP: *.* 09.03.03, 15:03
Witam eludziska.Wlasnie zakupilismy buty zimowe dla nasze pociechy poltorarocznej. Kupilismy na przyszly sezon o trzy numery za duze. Przeprowadzilam mala ankiete wsrod znajomych i moze nasza Paulinka zalapie sie na te butki w przyszlym sezonie.Cena: 130 złotych za buty zimowe, ocieplane z gore-texem czyli nie przemakajace. Przecena z 250.Naprawde polecam.Aha i ecco jest sporo tansze niz naturino. Nie wiedzialam. trzewiki wiosenne w naturino od 200 w gore, a w ecco 170. Maly jest wybor, ale wiem ze kupuje dobre i wygodne buty.Aha kupowalam w Krakowie na Sławkowskiej, Tam jest najwiekszt wybor butow dzieciecych. Ecco jest tez w Plazie i na Florianskiej.pzodrawiamskadia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ifona Re: buty ecco wyprzedaz IP: *.* 09.03.03, 20:17
      witam,przepraszam, ale ja nie polecam kupowania butów z wyprzedzeniem o kilka numerów, tylko dlatego, że jest wyprzedaż, sama się na tym przejechałam, w tamtym roku widząc problem w zdobyciu numeracji obuwia ortopedycznego MEMO dla mojego synka postanowiłam być przewidująca na ten sezon i zakupiłam mu trzewiki w zaszłym roku w maju ( plus dwie pary sandałków, ale to nie problem, bo w nich chodzi w domu, więc zawsze je wykorzystam), no i się przeliczyłam, bo mam rozmiar 29, a synek dopiero co wyrasta z 27, więc numeracja o dwa rozmiary, to zdecydowanie za dużo, proporcje muszą być zachowane.pozdrawiamiffona
      • Gość: skadia Re: buty ecco wyprzedaz IP: *.* 09.03.03, 22:58
        W sumie to bardzo mozliwe, ze Paula nie dorosnie do tych butów. Wtedy sprezentujemy je komussmile))Tak mi sie strasznie podobały ze sie nie powstrzymalamsmile))skadia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka