Dodaj do ulubionych

neklejka na samochód

IP: *.* 18.03.03, 13:23
Mam takie pytanko,czy wiecie może w jakiego rodzaju sklepie można kupić naklejkę na samochód: "Uwaga dziecko" albo coś w tym stylu. Niestety w sklepach z art. dziecięcymi Panie robiły duuuuże oczy i stwierdzały, że takich gadżetów to u nich nie było :(( pozdrawiamDośka
Obserwuj wątek
    • Gość: Ifona Re: naklejka na samochód IP: *.* 18.03.03, 13:44
      hej,w sklepach, gdzie sprzedają foteliki samochodowe, powinnaś znależć taką nalepkę. Albo w samochodowych.pozdrawiamiffona
      • Gość: dorotaklatka Re: naklejka na samochód IP: *.* 18.03.03, 16:57
        ladne takeie zolte z kubusiem puchatkiem znajdziesz w sklepie matercare ale i drogie bardzo ok 20 zljak chcesz taka normalna trojkatna to moge ci przeslac bo dostalam w szpitalu a juz mialam ( napisz na priv swoj adres ), jak nie to sa na stacjach benzynowych pzdr.dorota
    • Gość: E.T. Re: neklejka na samochód IP: *.* 19.03.03, 05:13
      Czasami sa bezplatnie dolaczane do roznych magazynow (np. kiedys byly w Twoim Stylu). Mozesz tez popytac w sklepach o bezbarwny papier/folie do naklejania na szklo do domowych drukarek i sama zaprojektowac i wydrukowac.
    • Gość: joakar Re: neklejka na samochód IP: *.* 19.03.03, 13:02
      Takie naklejki jako gadgety mają producenci żywności dla niemowląt. Przyślą jeśli poprosisz.Możesz napisać np. serwis@nutricia.com.pl lub zadzwonić do nich na infolinie 0-801 16 55 55 to Ci na pewno przyślą Nestle też pewnie ma takie naklejki ale tego nie jestem pewna.Pozdrawiam JK :hello:
      • Gość: Ida Re: neklejkę na samochód mogę ci dać IP: *.* 19.03.03, 13:14
        Odezwij się na priva
    • Gość: kasiorek Re: neklejka na samochód IP: *.* 19.03.03, 14:43
      Hej,dla mnie fajne sa w sklepach Endo, a fajne dlatego ze po polsku, a nie po angielsku. Co do trwalszych to mozna nabyc fajne w Mothercare takie z Kubusiem Puchatkiem, niestety po angielsku. Jak chcesz moge Ci kupic i wysłać.
    • Gość: Doska Re: neklejka na samochód IP: *.* 19.03.03, 15:30
      Wielkie dzieki za odzew i pomysłypozdrawiamDośka z Nataszką i nieoklejonym autkiem :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka