Dodaj do ulubionych

Puzzle Trefl

IP: *.* 26.03.03, 10:54
Zdecydowanie nie polecam puzzli firmy Trefl! Kupiłam z myślą o mężu ;) i całe szczęście. Okazało się bowiem, że brakuje w nich elementów :( . Puzzle mają mieć wymiar 48x68 cm , mąż 3-krotnie sprawdził wszystkie elementy (1000 szt.) i okazało się , że można ułożyć tylko górną ramkę 68 cm i 2 boki po 48 cm , ale dołu do tego wymiaru (68 cm) za żadne skarby świata już się nie ułoży.Zrezygnował z dalszego układania ,bo już nie miał ochoty.Całe szczęście , że to mąż testował; dodam też ,że wykluczam możliwość zagubienia jakiegoś elementu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mysiam Re: Puzzle Trefl IP: *.* 26.03.03, 13:33
      Hej,Ja pracuję w Treflu...choć teraz jestem na macierzyńskim i jak wrócę -to stracę prace..ha!!ale nie o tym chcę pisać.Pracowałam jako przedstawiciel handlowy tej firmy.Jeśli tylko masz paragon idż i reklamuj te trefne puzzle.Ja często zabierałam reklamację od klientów i markety ,bądż sklepy zwracały do firmy wzamian za nowe kompletne.Trefl zawsze uznawał te reklamacje ,nie wiem jak teraz to wyglądapozdrawiam,Mysiam
    • Gość: alkra Re: Puzzle Trefl IP: *.* 26.03.03, 14:28
      Ja też kiedyś kupiłam puzzle tej firmy w których brakowało dwóch elementów. Zadzwoniłam do nich, przeprosili i przysłali coś w rodzaju listu- dowodu, że tak się zdarza. Z owym pismem ( i paragonem)udałam się do hipermarketu, gdzie je kupiłam i bez problemu zostały wymienione na nowe. Czesto wybieram puzle właśnie tej firmy, sa ładne i miewają ciekawe "obrazki" A taka wpadka przytrafiła mi się tylko raz
    • bartunia Re: Puzzle Trefl 24.04.03, 03:07
      Napisalam maila (dlugo szukalam adresu,telefonu etc).
      Pan z dzialu jakosci przeprosil za zaistniala sytuacje , poprosil o adres i
      dostalam cala fuuure roznych puzli nie tylko dla meza na wymiane, ale i dla
      malucha.
      Musze przyznac ,ze zaskoczona bylam taka reakcja wink
    • bartunia Re: Puzzle Trefl 24.04.03, 03:10
      Zapomnialam hasla do swego "elle-elle" i zanim znajde haslo mam tymczasem
      nowe konto "bartunia".

Pozdrowienia

Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka