Dodaj do ulubionych

Własne puzzle

19.07.23, 07:47
Mam fajne zdjęcie (w właściwie zdjęcia do wyboru), dobrej jakości (można powiekszać bez utraty jakości).
I chciałabym zrobić puzzle (ale nie własnoręcznie suspicious) Czy to możliwe? Może któraś z Was ma doświadczenie? Znacie jakieś firmy, wykonujące podobne zlecenia?
(przygotowuję prezenty gwiazdkowy dla wielkich entuzjastów puzzli, teraz mam trochę czasu by się trochę poorientować)
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Własne puzzle 19.07.23, 07:53
      Nie znam osobiście żadnej firmy ale takie oferty znajdziesz na Allegro wpisując hasło- puzzle ze zdjęcia smile
      • kochamruskieileniwe Re: Własne puzzle 19.07.23, 07:56
        o dzięki. Nigdy nie szukałam uslug na allegro smile
    • evening.vibes Re: Własne puzzle 19.07.23, 07:53
      Allegro - wpisz 'puzzle ze zdjęcia' masz mnóstwo ofert z opiniami i zdjęciami klientów..
    • palacinka2020 Re: Własne puzzle 19.07.23, 07:56
      Bez problemu w empikfoto.
    • 35wcieniu Re: Własne puzzle 19.07.23, 08:04
      Jest tego od cholery, najprościej na allegro, ale też maaaasa stron. Ja zamawiałam na allegro, jak chcesz to Ci znajdę link do konkretnego sprzedawcy, z tym że one wszystkie mniej więcej są podobne.
      Były wersje w neutralnym pudełku albo "profesjonalnym" tzn z nadrukiem zdjęcia na nim.
      PS. Pytanie "Czy to możliwe" mnie trochę rozbawiło. big_grin Chodzi o pocięty karton, co miałoby być niemożliwe? big_grin Puzzle ze zdjęciami dzieci były "modne" już za czasów mojego przedszkola, fotograf od fotek grupowych oferował.
      • kochamruskieileniwe Re: Własne puzzle 19.07.23, 08:53
        za czasów twojego przedszkola prawdopodobnie nie miałam kontaktu z przedszkolakami. Sama deo przedszkola chodziłam w czasach, gdy jedynymi usługami z zewnątrz był fotograf na balu karnawałowym lub na spotkaniu ze św. Mikołajem (ot, taki paradoks - Był to PRL a do przedszkola przychodził św. Mikołaj - a nie Mikołaj). Zjęcia kolorowe wykonywane na taśmie ORWO.

• 35wcieniu Re: Własne puzzle 19.07.23, 09:01
          No właśnie o takiego fotografa mi chodziło.
          • kochamruskieileniwe Re: Własne puzzle 19.07.23, 09:07
            O usłudze puzzli/kalendarzy/ portretów na płótnie a fotografii nikt wówczas nie słyszał 😁
            • 35wcieniu Re: Własne puzzle 19.07.23, 09:14
              Niezależnie od tego sednem mojej wcześniejszej wypowiedzi było to że rozbawiła mnie niepewność czy w dzisiejszych czasach mogłoby być możliwe coś takiego jak puzzle z foty.
    • sajgonetka Re: Własne puzzle 19.07.23, 08:30
      Robiłam w empikfoto. Z 15 lat temu.
      Pamiętam że nie było opcji większej ilości elementów niż 250.
      Te co mamy są bardzo dobrze wykonane, układane kilka razy, teraz wiszą w ramce. Kolory nie wyblakły.
    • frntta666 Re: Własne puzzle 19.07.23, 08:39
      Takie cos przyjaciolce na slub dalam, bo sa z mezem fanami puzzli. Puzzle YOU firma akurat, ale pewnie masa tego jest wink
    • kaki11 Re: Własne puzzle 19.07.23, 09:19
      Kiedyś takie robiłam na rocznicę ślubu w rodzinie ale nie pamiętam firmy. wpisałam w google coś w stylu "puzzle że zdjęcia"i wybrałam którąś z wyskakujących firm, zapewne na podstawie opinii. Wyszło fajne smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka